2821
2789

سلام سلام عصر بهاریتون بخیر 🌱🐚

برنامتون رو امروز اینجا بنویسید اگه شب تونستید بیاید بگید کدومارو انجام دادید البتع از صبح بنویسید چیکارا کردید و میخاید بکنید

خود من: البته که هنوز خابم رو تنظیم نکردم دیر بیدارشدم

زبان خوندم

غذا درست کردم

ظرفارو شستم خونه رو مرتب کردم لباسا رو لباسشویی انداختم

از ۵ تا ۵ و نیم اطلاعات عمومی

از ۵ و نیم تا ۷ زیست

تمیز کردن اتاق

مرور مطالب ریاضی

مرور شبانه امروز🌙

شما چی؟

خود عزیزم: تاریکی که از راه رسید، نور باش! به اندوه اگر رسیدی ،شادی بی دلیل باش. زخمی اگر دیدی ، مرهم باش. رنجی اگر چشیدی ،آرامش باش. گر دفن شدی ،دانه باش و جوانه بزن. و دیوارهای بلند را پرنده باش...🌱🪿🫧

😑به نام خدا دندون پزشکی بودم عصبکشی کردم اومدم خونه دوسری لباس شستم ی سریش هنوز تو ماشینه لباسای قبلی و تا کردم گذاشتم جاش سوپ درست کردم هنوز نپخته حموم رفتم ظرف شستم دیگه میخابم بخابم واقعا جون ندارم دندونمم درد میکنه قرص خوردم روز من تموم شد همین ساعت فقط سوپ بخورم و شب بخیر

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

سلام امروزم 🌈

دوش بگیرم

نمازام شروع کنم. دیشب دوش گرفتم یادم رفت غسل پریودی انجام بدم اومدم بیرون یادم اومدکه حال نداشتم دوباره برم حموم

داروها

شام نمی دونم چی

نهارها

ظرفا رو بشورم

شب تو سینک ظرف نمونه

کتاب بخونم

مدیتیشن

حسین اورا

ژورنال نویسی

ابچکون خلوت بشه

عصر برم بیرون چند جا خرید دارم

با همسرم سیر درست کنیم ۱ ساعت

سیر رو غذا ساز ریز کنیم بسته بندی کنیم

سطل زباله سرویس ها خالی بشه و سطل ها شسته بشن

این صبح گذاشتم تو تاپیک خانه داری

من یک مادرکودک بیش فعالم ،کاش همه ی ماماناو اونایی میخوان مامان بشن تاپیکم بخونن { بیش فعالی }
😑به نام خدا دندون پزشکی بودم عصبکشی کردم اومدم خونه دوسری لباس شستم ی سریش هنوز تو ماشینه لباسای ق ...

ای جانم استراحت کن درکت میکنم مشکلات دندون دهن ادمو سرویس میکنه امیدوارم خیلی زود بهتر بشی🌸

خود عزیزم: تاریکی که از راه رسید، نور باش! به اندوه اگر رسیدی ،شادی بی دلیل باش. زخمی اگر دیدی ، مرهم باش. رنجی اگر چشیدی ،آرامش باش. گر دفن شدی ،دانه باش و جوانه بزن. و دیوارهای بلند را پرنده باش...🌱🪿🫧

دوست داشتی بیا این تاپیک چند نفرب هستبم برنامه میزاربم شب تیک میزنیم

اره اره حتماااا الان میام مرسی😘🩷

سلام امروزم 🌈دوش بگیرمنمازام شروع کنم. دیشب دوش گرفتم یادم رفت غسل پریودی انجام بدم اومدم بیرون ...

ای جانم عزیزدلم خسته نباشی😍

صبح پاشدم حسش نبود کاری بکنم نزدیکای ظهر یکم زبان خوندم، سریالمو تموم کردم یه سریال جدید دانلود کردم، آهنگ گوش کردم، یکم ورزش کردم باید دوش بگیرم و گوشیمم بزنم شارژ همین

عاشق..... دیگو، سید،یوجین، نیکلاس وایلد،باز لایتیر، رابین هود،رینبودش، فلاترشای،جینکس،کیتلین، وای، کورالین،اش لینکس،لوکا،کروئلا، ببری، افعی،تایلانگ،آنشرلی،گربه چکمه پوش، اما استون، الکساندر دوج،دوا کسل،زندایا،آنجلینا جولی، جینا گرشان، شین هه سان،کیم ته ری،لی مین هو و ∞

فدات هنوز ۸۰ درصدشو انجام ندادم 😁

تاپیک بیش فعالیتون خیلی مفیده🙏🥲

عاشق..... دیگو، سید،یوجین، نیکلاس وایلد،باز لایتیر، رابین هود،رینبودش، فلاترشای،جینکس،کیتلین، وای، کورالین،اش لینکس،لوکا،کروئلا، ببری، افعی،تایلانگ،آنشرلی،گربه چکمه پوش، اما استون، الکساندر دوج،دوا کسل،زندایا،آنجلینا جولی، جینا گرشان، شین هه سان،کیم ته ری،لی مین هو و ∞

من صبح بیدار شدم صبحونه درست کردم و ظرفا رو شستم بعد با دخترام بازی کردم

بعد گردگیری و جارو

دخترامو بردم حموم و لباسا رو گذاشتم لباسشویی

نهار پختم باز ظرف شستم

بعد مامانم امد بلاخره رفتم حموم و یکم خوابیدم تازه یوگا کردم به پوستم رسیدم کتاب خوندم

همین تا اینجا

و من خدارا دارم! بین تمام نداشته هایم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز