2821
2789
من خودمم دهنم اونقد باز نشد که ساندویچ گاز بزنم😬 و سزارین شذم و سالهاست دارم از عوارضش اذیت میشم

خوب اگه میشد الان مشکلات دیگه ای داشتین احتمالا. کاش اونو ربط ندیدن به سزارین.. دورور بریام همه سز شدن و دارن عادی زندگیشونو میکنن هیچ مشکلی هم ندارن شکر خدا.

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حس میکنم این مادر شدنو اینارو میگن که زنارو گول بزنن بچه دار شنوگرنه خودم کادر درمانماکثر خانما تو 4 ...

خانمای قدیم شاید ولی الان نباید اینطوری باشه مادر شدن سخته هم جسمی هم روحی هم شرایطی شاید فکر کنی جسمت بهم میریزه یسری مشکلات جدید پیش میاد برای بدنت ولی وقتی بچه میاد اینقد دغدغه فکر و احساست عوض میشه کامل از خودت میگذری بچت یه آمپول بزنه نمیتونی ببینی فقط کافیه یبار مریض شه دنیات تیره تار میشه حاضری از تمام کارات بگذری که فقط بچت بره بازی کنه تو بدترین شرایط با بدترین روحیه با بهترین لحن و صدا با بچت حرف میزنی شاید بدنت تو آینه ببینی که پر ترک شده یا شکمت افتاده ناراحت شی ولی وجود بچه هم خیلی شیرینه مادر شدن از خودگذشتگی شیرینیه

من گفتم یکی میدونم؟؟؟مثال زدم،مثال زدن برای شبیه سازی هستش تا طرف مقابل یه چیزیو بیشتر درک کنههمه ی ...

اتفاقا همه رو برش میزنن مخصوصا اونایی که واژن تنگی دارن زن داداشمم برش زدن دخترخاله هام همه همین بودن

ببخشید اپیدورال کمر درد میاره؟؟؟

برای بعضیا آره برای بعضیا نه. من از زمان بارداری کمردرد داشتم برای همین نمیدونم همون کمردرد بود که ادامه پیدا کرد یا کمردرد بعد زایمان به خاطر اپیدورال بود. مثلا من یه خانمی رو تو یوتیوب دنبال میکنم هفت تا زایمان با اپیدورال داشته و کمر درد نداشته. بدن آدم ها و مهارت پزشک ها متفاوته.

خوب متاسفانه الان پزشکا میگن فقط طبیعی بیارین. براشون مهم نیست که آناتومی بدن طرف به طبیعی میخوره یا ...

بله متاسفانه از سیاست های غلط و اشتباه مثل الان که به کیفیت جمعیت نگاه نمیکنن فقط به کمیت و بالا رفتن آمار جمعیت نگاه میکنن

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
والا من دوتا طبیعی داشتم اینی شما میگی نبوده

خوب شما بدنتون اوکی بوده برا طبیعی. برای کسانی که لگنشون کوچیکه ازین سر تا اون سر با تیغ میبرن. میگم به زور میخوان آمار سز رو بیارن پایین.

زمانه بس که پلیدو پلشت و مسخره شد، عیارسنجی خورشید کار شب پره شد!

نه نامزدی و اینا نبوده خودم به مرور خوشم نیومده از بچه از اولشم بهش فکر نمیکردم. هر موقعم که حرفو پی ...

یعنی قبل ازدواج ایشون یا شما هیچ حرفی از بچه نزدید؟ اگر ایشون خیلی بچه دوست داشت و اصرار زیادی داشته باشه چکار میکنید؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز