2821
2789
عنوان

بچه ها من ی سال پیش با یکی رفتم دیت

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 34 پست

این آدم از اول هدفش مشخص بود، وقتی به چیزی که میخواست نرسید پرید، اینکه گفت "هات نیستی" هم فقط یه بهانه بود تا تقصیر رو بندازه گردنت، تو هیچ کاری نکردی، اون اشتباه کرد نه تو 💙

ولی بهش پیام دادم اینم گفت که منم احساسیم وگرنه اینهمه مدت فراموشت میکردماصلا خودتم قبول داری گرم بو ...

آره جون عمه ش منم احساسی آم 🤣🤣🤣آره خب احساس اونجاش تند تند کار میکنه آنتنش میزننه بالا .مرتیکه پفیوززز .احساسی ام احساسی ام ..فقط دنیال زیر خواب داشتنت .تنوع هم دارن

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من فکر کردم طبیعیه اینچیزا چون وابستگی میاره

شما طبق تربیت خانوادگی خودتان عمل کنید . حتی اگر همه اینکارهارو میکنن شما نکنید .وقتی میخواید با پسری بیرون برید وقتی بهتون دست میزنه یاد چهره پدرتون بیفتید و با خودتون بگید من واقعا اون آدمی هستم که پدرم بخواد بهم افتخار کنه؟؟؟

هستن ؟؟؟

خیلی مراقب باشید . کاری به جامعه نداشته باشید. مواظب برند خودتان باشید

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

شما طبق تربیت خانوادگی خودتان عمل کنید . حتی اگر همه اینکارهارو میکنن شما نکنید .وقتی میخواید با پسر ...

بله کاملا درسته منم دختر بااصالتو مهربونیم

اما اینکه هنوز هم اعتراف نمیکنه ک منو برای .... میخواسته

داره اذیتم میکنه

یعنی همش با خودم تکرار میکنم نکنه واقعا منو دوست داشت؟!

من فکر کردم فرق داره با همه از ی طرف گفتم شاید این فرصت من باشه😕

بله فرق داره

مرزهای لاشی بودن یکتنه جا به جاکرده

به سلامتی ۳ لاشی قاضی متهم ناشی 🥂 به سلامتی ۳ دلبر مادرم پدرم عشقم ♥️ به سلامتی ۳ کس ناموس رفیق وطن🍻 به سلامتی ۳ همراه رفیقم گوشیم پیکم 🥂 به سلامتی ۳ مکان خونم قلبم قلبش ♥️🍷

بله کاملا درسته منم دختر بااصالتو مهربونیماما اینکه هنوز هم اعتراف نمیکنه ک منو برای .... میخواستهدا ...

چرا باید اعتراف کنه تو رو برای چیززز میخوام ..شگرده این جماعت هوله .اولش ادعای عشق و عاشقی میکنن .حسابی که گوشای دختره دراز شد و وا داد .بعد میگن به درد ما نمیخوری و بلاک .مثل این میمونه از یه گرگ انتظار داشته باشی بگه نه من اومدم هوا خوری ؛نیومدم برای شکار .تو راحت باش

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بله کاملا درسته منم دختر بااصالتو مهربونیماما اینکه هنوز هم اعتراف نمیکنه ک منو برای .... میخواستهدا ...

انتظار داری بیاد واقعا اعتراف کنه اینو بگه؟؟؟

عزیزم پسرا اینجوری نیستن

خوب بلدن یجوری قضیه رو پیش ببرن ک دختری مثل الان تو درگیر بشه

خیلیم موفق بوده تو کارش

میخوام بهت بگم... همینکه تو قوی هستی کافیه تا به هر چی که تو دلتِ برسی...آرزوها مقدسن اونارو خدا تو دل شما گذاشته ازشون سرسری نگذرید.. قسم به لحظه ای که زجر میکشی و با درد میخندی، خدا میبینه و تو رو به خواستت میرسونه.وقتایی که میخواس بگه دوست دارم میگفت آهای دختر خانوم میدونی؟! منم میخندیدم میگفتم آره میدونم.. اونم بلند بلند داد میزد میگفت منم میدونمم میدونمم خیلی میدونم، هر کی دوروبرمون بود مثل دیوونه ها بهمون نگاه میکرد و اون میخندید.. همیشه میگفت لحظه هایی که دیوونه بازی در میاری هیچوقت فراموش نمیشن من باید با تو دیوونه باشم:) وقتی دور و برش پر بود وسط شلوغی نگام میکرد آروم میگف میدونی؟:) یهویی وسط یه عالمه کار تکست میداد میدونی دیگه؟:) وقتی گریه میکردم و حالم اصلا خوب نبود زنگ میزد میگف تو که میدونی.. یبار جلوم وایساد گفت دختر خانوم جذاب تا آخر عمر باید بدونی😍 واسه به هم رسیدن دو تا عاشق دعا کنید😌E&Lhttps://uupload.ir/view/vid_20251003_201452_868_oabk.mp4/

با یک کلمه به طور خلاصه اصل منظور طرف رو رسوندحالا استارتر باید حدیث مفصل خواند از این مجمل!!

🤣عشق و عاشقی و بچگیه دیگه آدم عقلشو از دست میده من خودمم همینم

درسته که از بین زخما نور وارد میشه اما قرار نبود رقص نور بشیم🫥 لطفا آقایون خاله زنک و بیکار و علاف سایت بهم درخواست ندن🎀💅🏻 از پسرا متنفرم

ایشان علاقه ای بشما ندارد وواعتراف ایشان هم هیچ چیزی رو تغییر نمیده

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

این میخواست قبل از عقد باهات عروسی کنه همون بهتر که رفت خوشحال باش

۱۰/۱۲/۱۴۰۴ داغی که هرگز سرد نمیشود🖤🥀 آن که از شرم گنه باید کند غیبت منم تو چرا جور گنهکاران عالم میکشی؟!تعجیل در ظهور آقا امام زمان صلوات🤲🏻💚اللهم عجل لولیک الفرج درخواست دوستی آقایون پذیرفته نمیشود

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز