2789
عنوان

چیکار کنم با ابن وسواس دارم روانی میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 583 بازدید | 163 پست
ن میگفتیم، اگه میگفتیم فیکه انقد سعی نمیکردیم اگاهت کنیم داری راهو غلط میریاما هزارتا جزئیات رو دروغ ...

خوش رفتاری میکنم اما نقش بازی میکنم حقیقتا

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به زندگیم خوش اومدی عمر مامان 🥺💖از حالا تا اخر عمرم من یه رفیق بدنیا آوردم برای خودم. خدا توروخدا واسه من حفظ کنه عزیزدل مامان 🫀 ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۷/۱۰ دقیقه شب قشنگترین اتفاق زندگیم رقم خورد و دخترم بدنیا اومد ❤❤

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

آره تو هم گذاشتیتوی تاپیکهات بود که دق میکردی یه لباس میخرید براش فوری تاپیک میزدیدیگه باهات بحث ندا ...

خب با بچه از فیروزه تقاص میگیره، یکی رو جلو چشم خودم دیدم بخدا قسم عین همین فیروزه کرد

و دخترش زندگیش نابود شد

کاربری واگذار شده است

تو اونم دوست نداریچون اگه داشتی پاره ی تنش رو هم دوست داشتیتو موقعی که از شوهر قاچاقچیت که میگفتی پل ...

🤣🤣🤣🤣🤣

عاشق حرص خوردنتم🤣🤣🤣🤣

خانواده کی ازم متنفره که خودم خبر ندارم😂😂😂

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

به زندگیم خوش اومدی عمر مامان 🥺💖از حالا تا اخر عمرم من یه رفیق بدنیا آوردم برای خودم. خدا توروخدا واسه من حفظ کنه عزیزدل مامان 🫀 ۲۵ اردیبهشت ۱۴۰۵ ساعت ۷/۱۰ دقیقه شب قشنگترین اتفاق زندگیم رقم خورد و دخترم بدنیا اومد ❤❤

مگه یکی باید بهت بدی کنه ازش بدت بیاد؟

میموندی خونه ی بابات

باز یه قاچاقچی دیگه پیدا میکردی شوهر میکردی

حق اینو نداشتی آوار بشی رو زندگی بچه ی بیگناه بیرونش کنی و بمونه توو حسرت محبت پدر

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
چقد ممکنه قلبتو گناه آلوده کرده باشه که یه بچه رو برنجونی، از پدر خودش محرومش کنی.... خدایا

ای بابا باز مغلطه کردیا😄😄😄

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

مهم اینه نذاری اون بچه عقده ای بشهبقیش مهم نیس

سلامت روحی و روانی اون بچه پای من نیست

با پدر مادرشه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

خب با بچه از فیروزه تقاص میگیره، یکی رو جلو چشم خودم دیدم بخدا قسم عین همین فیروزه کرد و دخترش زندگی ...

طفلک بچه ی فیروزه

خدا بخواد تقاص همه ی کاراش رو از اون بچه بگیره که نابوده☹️

زندگی نیست بجز عشق/بجزحرف محبت به کسی                     ورنه هر خار و خسی/ زندگی کرده بسی
آره چقدرم میزاری باباش بدهتاپیک زده بودی ۲ تومن نفقه زیاده😂😂😂تا حامله شدی چسبیدی به مرده که همه چ ...

من مگه حرفامو انکار کردم؟ 😂😂گفتم خب

پارسال ۳ تومن بود امسال شده ۶ تومن

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

سلامت روحی و روانی اون بچه پای من نیست با پدر مادرشه

بخوای یا نخوای تورو هم میبینه، تو کم محلی کنی تو دعواش کنی تو پدرشو پر کنی، روش اثر میذاره

پیامامو با لحن بد نخون

بخدا از ثانیه ای که گفتی شرش کم شده بغض تو گلوم براش گیر کرده

گناهه فیروزه نکن

کاربری واگذار شده است

تنها راه آرامش توی وسواس اینه که همه چیز رو به خدا بسپاری و بدونی اگه خدا بخواد برات سالم نگه داره ن ...

خدا همه بچها رو حفظ کنه 🥺💖

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

🤣🤣🤣🤣🤣عاشق حرص خوردنتم🤣🤣🤣🤣خانواده کی ازم متنفره که خودم خبر ندارم😂😂😂

صد بار تاپیک زدی خانواده ی شوهرت ازت متنفرن

از ترس این که طلاقت نده بدو بدو حامله شدی طفلک

تازه سر حاملگی میگفتی مادر شوهرم همش میگه انشالله بچه ت پسر بشه😂😂😂

بعد که فهمیدی دختره تاپیک زدی میخوای سقطش کنی

حالا قربون صدقه ی بچه ت میری

تو بچه ی خودتم دوست نداری بنده ی خدا