2789

شما هم مردای متاهل همکارتون اذیتتون میکنن و ازتون درخواست نابجا دارن یا ن؟

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

نه

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیر اما چه ربطی به بخش خصوصی و دولتی داره؟!!

چون خودم فقط خصوصی کار میکنم میپرسم

میشه بگی رفتارت چطوریه سرکار؟

درخواست دوستی نده لطفا، از سر بی نتی اینجام.....اگر میخوای توهین کنی ریپلی نکن چون در حدم نیستی

رفتارت چطوریه سرکار؟

رسمی، محترمانه، گاهی صحبت غیر کاری هم پیش میاد، خوشرو و آروم هستم ولی در عین حال اقتدار در کلام و رفتار دارم

"کسی که بیش از حد فکر می کند، کسی است که بیش از حد هم عاشق می شود" و من این را احساس کردم 😍 وقتی جواب ریپلای رو نمیدم دلیلش اینه : 1) بی احترامی در کلام (افرادی که سلامت روان ندارند به دنبال بی احترامی به دیگرانند)، 2) خشم در کلام (امام علی (ع) : اوج سبک مغزی، خشونت است)، 3) مشهود بودن حسادت در گفتار (امام علی (ع) : آفرین بر حسادت، چه عدالت پیشه است، پیش از همه صاحب خود را می کشد)، 4) عدم درک درست از پاسخ من به استارتر (امام علی (ع) : از سخن گفتن با کسی که گفتارت را نمیفهمد بپرهیز که تو را به ستوه می آورد)، 5) برداشت من اینه که فرد به دنبال بحث و جنجاله (مارک تواین : هرگز با احمق ها بحث نکنید، آنها اول سطح شما را تا سطح خودشان پایین می کشند، بعد با تجربه یک عمر زندگی در آن سطح، شما را شکست می دهند) و جمله آخر خطاب به کاربرانی که درباره کاربران دیگه تاپیک غیبت میزنن و کسانی که تو این تاپیک ها استارتر رو همراهی میکنن (امام علی (ع) : غیبت کردن آخرین تلاش افراد زبون و ناتوان است)
چون خودم فقط خصوصی کار میکنم میپرسممیشه بگی رفتارت چطوریه سرکار؟

محترمانه و با رعایت حد و حدود

لزومی نداره آدم با همکارش صمیمی بشه

اما در برنامه های جمعی مثل تولد یا مراسم های شرکت یا خداحافظی همکاران حتما شرکت می کنم

محترمانه و با رعایت حد و حدودلزومی نداره آدم با همکارش صمیمی بشهاما در برنامه های جمعی مثل تولد یا م ...

صمیمی نیستم

نمیدونم واقعا ایراد از منه یا اونا

رسمی، محترمانه، گاهی صحبت غیر کاری هم پیش میاد، خوشرو و آروم هستم ولی در عین حال اقتدار در کلام و رف ...

منم همینطورم حتی جدی و خشکم ن خوشرو

چقد گیر آدمای بدجنس افتادم

اگر چنین پیشنهادی دارید باید خیلی جدی و محکم برخورد کنید. تهدیدش کنید و اگر لازم هم شد جلوی جمع بزنی ...

رئیسم بود

اولی نبود هر جا میرم همینه

مجبور میشم کارمو رها کنم

فک میکنن چون مجردم هرزه ام

رئیسم بوداولی نبود هر جا میرم همینهمجبور میشم کارمو رها کنمفک میکنن چون مجردم هرزه ام

ببخشید عزیزم

پس احتمالا شما جاهای درستی برای سر کار رفتن انتخاب نمی کنید

قبل از اینکه جایی برید سر کار حتما درست تحقیق کنید و بعد برید

ضمن اینکه برای جدی و محکم برخورد کردن رئیس بودن اون شخص نباید مانع انجام کار درست باشه

ببخشید عزیزمپس احتمالا شما جاهای درستی برای سر کار رفتن انتخاب نمی کنیدقبل از اینکه جایی برید سر کار ...

من کارم ساختمانه

کار مردونه اس یجورایی

چی بگم والا کم کم ب این نتیجه میرسم ای کاش عمران نخونده بودم

من کارم ساختمانهکار مردونه اس یجورایی چی بگم والا کم کم ب این نتیجه میرسم ای کاش عمران نخونده بودم

من هم عمران خوندم. در کارگاه هم کار کردم و حتی در کانکس هم زندگی کردم

نه اینکه آدم مریض ندیده باشم اما اینکه هر جا بری به این مشکل بر می خوری یعنی شما هم در انتخاب هات احتمالا اشتباهاتی داری که متوجهش نیستی

من هم عمران خوندم. در کارگاه هم کار کردم و حتی در کانکس هم زندگی کردمنه اینکه آدم مریض ندیده باشم ام ...

چقدر جالب

نمیدونم هنوز دلیل اصلیش پیدا نکردم

پیش خودم میگم شاید چون هنوز مجردم همچین اتفاقی میفته

آخه رفتارم اصلا دخترونه نیست سرکار

مردونه و خشکم و رسمی

احترام زیاد میزارم گاهی فکر میکنم شاید بدلیل احترام زیاده

البته جاهایی ک رفتم آدم بی شخصیت رئیس بوده ولی خب بخودم میگم آخه همه جا

شما پایه چندی؟