من نزدیک 15روزه از قرصش استفاده میکنم الان رو دست پاهام رگ های سبز میبینم از یه نظر خیلی خوشحالم چون واقعا واقعا سفید شدم اما از اینکه رو دست هام رگ های سبزه میترسم یعنی خطرناکه یعنی من قبلا هیچ وقت از محصولات ک برای سفیدی بوده استفاده نکردم چون واقعا میترسم
واقعا نتیجه گرفتی؟ منظورت از رگه های سبز چیه؟ لک افتاده؟ یا رگ هات از زیر معلوم شده؟
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
راست میگی واقعا اثر داره؟اگه داره ما بگیریم بخوریم!چنده؟ از کجا باید بگیریم؟
اره واقعا تاثیر داره البته صابونش کرمش آمپولش داشت اما من اول از قرص استفاده کردم 600خورده ای گرفتم نمیدونم از یه دختره تو گروه آشنا شدم اون معرفی کرد فرستاد
یعنی طبیعیه؟ من میترسم ازاین چیزا استفاده کنم، چی هست توش؟
بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋