2789
عنوان

فقط منم انقدر نظافت ظاهری پارتنرم برام مهمه

| مشاهده متن کامل بحث + 1458 بازدید | 127 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من نمیتونم کسی که پشمالو رو حتی تو ذهنم ببوسمش واقعا عوق میزنم هر لحظه ممکنه

دست و پاش را شیو میکنه ؟؟؟؟؟؟نگوووووووو

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

چون چندشن

نه نیستن

ولی خوب بودن خیلی راحت تر از خوب نبودنه💪🏻لطفا با من درددل نکنید من خودم به زور شیره سرپام😉😉😉سبز میپوشی، کویر لوت جنگل میشود،عاقبت جغرافیا را هم تو عاشق میکنی❤️

برا منم آنتایم بودن خیلی مهمه

و همین جزئیاتی ک شما گفتی برا منم خط قرمزن تمیزی و مرتب بودن و یسری رفتارایی ک نشون دهنده شخصیت و تربیت درست باشه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

من نمیتونم کسی که پشمالو رو حتی تو ذهنم ببوسمش واقعا عوق میزنم هر لحظه ممکنه

وای فکر کن پشمای کلفتشو تیغ میزنه بعد که در میاد دون دون مشکی زبررر میشه این که بیشتر چندشه😑😂

البته فقط دست و پا بنظرم اینطوره،بقیه جاهارو بااااید شیو کنهههه😂

جون به لب هام رسیده...تا به کی در به دری؟

پر مو نیستکسایی که ورزشکارن باید شیو کنند وگرنه چه فایده این همه عضله زیر مو 🤮

پا ها و ساق دست ها را نه

برا منم آنتایم بودن خیلی مهمه و همین جزئیاتی ک شما گفتی برا منم خط قرمزن تمیزی و مرتب بودن و یسری ر ...

دقیقا پسر بیخیال نمیتونم تحمل کنم

معموله که وقتی با یه خانوم محترم قرار داری باید زود و سر موقع برسی نه این که منتظرش بذاری

عکس ها روزمره امو میذارم @daily_negar روبیکا .

شغل پارتنرت چیه؟

زبانم قاصر است از این همه عشق و شوق و کششی که نسبت بهت دارم تمام من:) یه عدد نومزد دارم که تمام منه:)🎀🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر کاربرjnjnjnjnهستم تا دوماه تعلیقم و با این کاربری فعالیت میکنم به امید خدا ... ♡