2789
عزیزم من همون خانومماین متن که این زیر نوشتم هم پیام یکی مونده به آخر من هست داخل تاپیک قبلی ایشونرف ...

عزیزم اصلن نمیدونم منظورت چیه اصلن نمیدونم چی نوشتی والا

من یه نظر نوشتم فقط. شما کدومی؟ صاحب تاپیکی؟

نفهمیدم چی شد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب منم همین رو بهش گفتمگفتم منم خوشحال بودم وقتی ماشین خریدمتیک خوردن یکی از اهدافه آدم ذوق دارهولی ...

اها تازه فهمیدم شما کدومی

منم که چیزی ب شما نگفتم که عزیزم

من فقط نوشتم خریدن یه فرغون هم خوشحالی داره ولی استوری کردنش جالب نیست.

دقیقن کجا شما رو قضاوت کردم آخه؟!!! من کلهم حرفی از شما نزدم که والا

عزیزم اصلن نمیدونم منظورت چیه اصلن نمیدونم چی نوشتی والا من یه نظر نوشتم فقط. شما کدومی؟ صاحب تاپیکی ...

همون خانم که صاحب تاپیک درباره ش داره حرف میزنن

که مسخره ش کردم و فلان

دارم میگم بخدا من مسخره نکردم

خیرخواهانه حرف زدم

عزیزم من همون خانومماین متن که این زیر نوشتم هم پیام یکی مونده به آخر من هست داخل تاپیک قبلی ایشونرف ...

یه حرفی یاد گرفتین همه جا علم کنید! قضاوت !

من بر اساس حرف و تاپیک فعلی این شخص بهش نظرخودمو دادم وظیفه من نیست برم تاپیکای ایشونو زیرو رو کنم.

شما هم فقط حق داری از خودت دفاع کنی نه اینکه دیگران رو به قضاوت بیجا متهم کنی!

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

همون خانم که صاحب تاپیک درباره ش داره حرف میزننکه مسخره ش کردم و فلاندارم میگم بخدا من مسخره نکردمخی ...

آها آره عزیزم بیخیال بابا من اینجا روزی هزاربار برام فحش میفرستن نمونه ش الان که اصلن نمیدونم یارو کیه اومده کلی زر زده

زیاد جدی نگیر اینجا رو قشنگم

یه حرفی یاد گرفتین همه جا علم کنید! قضاوت !من بر اساس حرف و تاپیک فعلی این شخص بهش نظرخودمو دادم وظی ...

حالا من یه تاپیکی با ده نفر درگیر شدم که چرا قد بقیه رو مسخره میکنید و این فرهنگ غلط رو جا میندازید مگه قد آدم دست خودشه و فلان، بعد یکی اومد گفت خب دختره از قد کوتاه خوشش نمیاد و ازین حرفا، منم گفتم خب با استدلال خودتون پسرا هم نباید بیان دختر قدکوتا بگیرن چون نسل بعدیشون قدکوتاه میشه، پس استدلالتون مسخرس و دو طرفه س این قضیه

حالا امروز اومدم دختره برام تاپیک زده نگا یارو نوشته دختر قد کوتاه نگیرید 😂😂😂😂😂

بخدا اینجا شهر عجایبه

دیگه نمیام والا. خسته شدم ازینجا

حالا من یه تاپیکی با ده نفر درگیر شدم که چرا قد بقیه رو مسخره میکنید و این فرهنگ غلط رو جا میندازید ...

منم چندماه نیومدم بیکار میشم خر میشم میام بخدا اشتباه کردما

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

آره همین تایم رو بخوابیم سود کردیم

حداقل یه کار مفید بکنیم!

اینجا منو اسیر میکنه نمیتونم ازش بیام بیرون مث اینستا شده

ممنون از همصحبتیت عزیزم ♥️♥️♥️

منم خوشبخت شدم عزیزم.

منم قول میدم هفته ای یکبار بیام فقط به دوستم سر بزنم پاگیرش نشم دیگه...

منم برم به زندگیم برسم.

یاعلی