2821
2789
عنوان

پسر خالم راضی نمیشه زن نمیگیره

327 بازدید | 36 پست

یه بار دوران عقد جدا شده

الان خالم هر کار میکنه راضی نمیشه میگه دیگه زن نمیخوام

یا قبلی دوست بودن بعد پنج سال عقد کردند اینقدر عقده ای بازی و اذیتش کرد که از هم جدا شدند

خالم خیلی ناراحته

تو رو خدا لایک نکنیدددددددددداین حساب مال 3 نفره 👆👌✌️

پسرها تا کسی به دلشون نشینه ازدواج نمیکنن .و امیدوارم برای ایشان مورد مد نظرشون پیش بیاد .نباید اجبار کرد

نجات در راستیست ...من فقط با خود گذشتم مقایسه میشم .من از خیلی چیزهایی که خیلی مردها واسشون جذابه عبور کردم.واس همین منو قضاوت نکن ...

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

صبرش بدید خودش یکیو پیدا میکنه

اینجا نی نی سایته، اینجا بعضیا خرج روزانه شون، درامد ماهیانه خیلیامونه. اینجا حرف از بی عدالتی و ظلم علیه زنانه. اینجا نظرکرده زیاد داریم، اونایی که موکل دارن، حس ششم دارن، اونایی که خواب زیاد میبینن ولی نمیگن شب قبلش شام چی خوردن. اینجا نی نی سایته، جایی که از تنهایی بهش پناه میبریم، با هم حرف میزنیم، جر و بحث میکنیم، خیلیا اینجا زندگی میکنن، هویت دارن، دوستاشون اینجان. همه نوع ادمی هم اینجاست، کنکوری و غیر کنکوری و مجرد و متاهل و باردار و زائو و در شرف طلاق و طلاق گرفته و فیک و اصل و اصیل و فقیر و غنی. 🫂 ولی با هم مهربون باشیم ، چون شاید در دنیای واقعی، همه مان به همان چند کلمه ارامبخش نیاز داشته باشیم... الا بذکر الله تطمئن القلوب

بزارید تو حال خودش باشه بعد ی مدت خودش دنبال میگرده به حالتم بگو غمگین نباشه

حتما آدم عاشقی بوده شاید بهم برگردن شایدم زمان نیاز داره تا بتونه فراموش خاطره کنه

به نام آنکه هستی نام ازو یافت فلک جنبش زمین آرام ازو یافتروزاول درس؛۲۹ اردیبهشت

بزارید تو حال خودش باشه بعد ی مدت خودش دنبال میگرده به حالتم بگو غمگین نباشهحتما آدم عاشقی بوده شاید ...

بهم برگردند بنظرت دیگه زندگی میشه؟

دختری تو عقد سند ماشین رو بگیره قایم کنه بگه بزن به نامم و مهریه بازه اجرا وکیل بگیره

وبگاه فقط نهرهای میخام طلاق نمیخوام بیا با هم باشیم شدی هست؟

ازدواج مگه زوری هست؟خالتون منطق نداره متاسفانه

چرا منطق نداره.میخواد بوش زودتر سر سامون بگیره

دوباره بره یکی بند بشه بهش خوبه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز