2821
2789
عنوان

شوهرم همش اسرار میکنه واسه بچه

299 بازدید | 63 پست

من حقیقتش اصلا دلم نمخاد اندامم بهم بریزه و حوصله مسئولیت ندارم هنوز امادگیشو ندارم شوهرم امروز بهم گفته من تورو واسه چی گرفتم پس اگ قراره بچه بدنیا نیاری من بچه دوس دارم.. همیشه خدا بحث داریم سر این موضوع اخه بنظرتون من چیکار کنم مگ ن باید این تصمیم دو نفره باشه

اصرار درسته

بله تصمیم دو نفره اس

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عو عه عو عه👶🍼🍼

نه

عوووووونقههههههه عونققااااااااااا عونقوووووووووو

🦁چو روزی مرا عمر پایان رسید💔زمانی که جانم ز تن پر کشید❤️🩹نه تابوت باید مرا بر بدن✨️نه با مومیایی کنیدم کفن🖤که هر بند این پیکرم بعد از این💫شود جزئی از خاک ایران زمین🥺❤️🔥 #کوروش_بزرگ

اصرار خب قبل ازدواج بهش گفته بودی بچه نمیاری؟! اگه آره حق با توئه در غیر این صورت حق طبیعی ایشونه

من همبشه میگفتم حالا نه بعدا اگ شد میگفت باشه ببینیم چی میشه ینی یجورایی تایید میکرد ولی الان همش داره حرفشو باز میکنه

مهم نیته

نه همیشه نیت مهم نیست

عملکرد درست از نیت مهمتره

مثل لبخند سپیده . مثل شب گریه ی عاشق 🩷☁️🍃🩵من پر از معجزه ی شهریورم 🩵مامان یه عالمه هاپو و پیشی و جوجو و خلگوش و عاشق محیط زیست و بس 🐾پروفایل موقت.تا پروفایل اصلی از تعلیق سیاه در بیاد 🫩

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز