2777
2789
عنوان

بیایید یه خاطره از دوران نامزدیمون بگیم😉

| مشاهده متن کامل بحث + 1248 بازدید | 62 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من مادر شوهرم شبا پشت در پاسبانی میداد تا صبح یکی نبود بگه احمق جان اینا اگه بخوان کاری کنند استکی م ...

مادرشوهرم تو اتاق با ما ميخوابيد تو عقد

ما هم در خفا كارمون رو انجام ميداديم و الانا ميفهمم كلا بيدار بود و مرض داشت خخ

ولي اصلا خجالت نميكشم اون بايد خجالت بكشه يه زوج جوون و تنها نميذاشت

چ کارا ک نکردیم انگار مجبور بودیم

خب دوران نامزدی همین کاراش شیرینه دیگه

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
اره انگار دیگه فرصت نداری 😂هر وقت یادم میاد یکلی میخندم

حالا ما عید بود ضوهرم از شهرستان اومد خونمونو ما پایین میخوابیدیم مامانمینا بالا بابام شک کردو داداشمو فرستاد پایین بخوابه مامانم پایه بود همیشه، داداشم قشنگ روبرویه ما خوابید بیشول ماهم ضایع پتورو کشیدیم رو سرمون ....

گروه آبی تاعید ۱۰ کیلو کم میکنم وزن اولیه:۷۶ وزن هدف:۶۶ تاپیک بامداد خمار

یه بارم چند روز بعد عقد با دوستامون رفته بودیم بگردیم نزدیکای صبح رسیدیم خونه بابام اینا،بابامم اجازه نمی داد پیش هم بخوابیم خلاصه اون موقع شب تو عمل انجام شده قرار گرفت و ما پرو پرو رفتیم تو اتاق اون شب اولین شبی بود که پیش هم بودیم آقا ما هم نخابیدیم و هی شوهرم خالی میبست و منم گوش میدادم همه خواب بودن از پاشدم رفتم دسشویی از شانس بعد من داداشم نصف شب خون دماغ بشه و دسشویی رو پر خون کنه بابامم نبینه اون رفته بعدش بره دسشویی دیگه چشمتون روز بد نبینه به روی من نیاورد ولی به مامانم گفت بود این دختره خودشا به باد داد .بعد دو روز بعدش داداشم بگه راستی من اون شب خون دماغ شدم حالشا نداشتم دستشویی رو بشورم

خدایا ب وجودت قسم خیلی تنهام
مادرشوهرم تو اتاق با ما ميخوابيد تو عقد ما هم در خفا كارمون رو انجام ميداديم و الانا ميفهمم كلا بيد ...

بعضی از مادر شوهرا فقط خودشون رو بی شخصیت میکنن حلال خدا رو میخوان حرام کنن

انسان موجودیست که زیاد موجود نیست!
مادرشوهرم تو اتاق با ما ميخوابيد تو عقد ما هم در خفا كارمون رو انجام ميداديم و الانا ميفهمم كلا بيد ...

مادرشوهر من خودش جایه منو شوهرمو از همون اولش تو اتاق مینداخت ولی چون اتاقشون در نداشت چن روز بعدش رفتیم بالا خوابیدیم تو تابستون هوام گررررررررررم مجبور بودسم انگار😂😂😂😂

خیلی باحال بودین

بعدهامستاجرخونمون رفت وخونمون خالی شد.میرفتیم اونجاوتواوج زمستان میرفتیم حموم بالرزمیومدیم تواتاق

چقدرماپوست کلفت بودیم اونموقع

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘
بعدهامستاجرخونمون رفت وخونمون خالی شد.میرفتیم اونجاوتواوج زمستان میرفتیم حموم بالرزمیومدیم تواتاق چ ...

یا خدا😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂

مادرشوهر من خودش جایه منو شوهرمو از همون اولش تو اتاق مینداخت ولی چون اتاقشون در نداشت چن روز بعدش ر ...

از دو ماه بعد منم به همسرم گفتم ما بايد بالا بخوابيم تو جاي سوا چه معني داره من تو بغل ه مادرت بخوابم

خلاصه ما نقل مكان كرديم به بالاو ادامه داستان