2777
2789

تو دوران نامزدی یبار که همسرم اومده بود خونمون مامانم رفت داخل آشپزخونه و ما اومدیم همدیگرو ببوسیم یهویی مامانم سر رسید😂

قیافه من😨

همسرم 😊

مامانم 😡

انسان موجودیست که زیاد موجود نیست!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شما هم بیایید بگید تا یادآوری کنیم دوران شیرین نامزدی رو😄

خیلی باس فک کنم تا یادم بیاددد

کجا باید برم یه دنیا خاطرت تورو یادم نیاره...کجابایدبرم که یک شب فکر تو منوراحت بزاره...چه کردم باخودم ک مرگ وزندگی برام فرقی نداره...محاله مثل من توی این حال بد کسی طاقت بیاره...کجابایدبرم ک تو هرثانیه ام تورو اونجا نبینم...کجا بایدبرم ک بازم تا ابد ب پای تو نشینم...قراره بعدتو چه روزایی رو من توتنهایی ببینم...دیگه هرجا برم چ فرقی میکنه از عشق تو همینم...

نامزدم اومدخونمون مامانم ایناتوآشپزخونه رفتن شام بخورن مابیرون خورده بودیم 

بعدیهویی منوبغل کرد داداشمم آمادگی میرفت همون موقع اومدپذیرایی وباصدای بلنددادزد بغلش نکن ولش کن آقا مارومیگی اصلانمیتونستم توروشون نگاه کنم.

دوستای گلم براسلامتی هممون وبرآورده شدن حاجات وآرزومون یه صلوات بفرستین.خیرببینین.😘😘😘

شوهرم دستمو برسيد يهو مادرشوهرم بالا سرمون ظاهر شد

دوستم كه مادرشوهرش موقع عمليات رسيده بود بالا سرشون حالا دوستم بي نهايت خجالتي و محافظه كاره يعني ما بيرون ميرفتيم باهاش كوفتمون ميكرد بس كه ميگفت واي همه دارن نگاه مون ميكنن