2789

این پیام داده به مخاطبین روبیکامم

در ضمن زنیکه ناقص تو فقط اخلاق خوش مهربون منو دیدی دنیا عجیب گرده کوه به کوه نمیرسه ولی من به تو میرسم اینم بفهم خیلی کار زشتی کردی آتیش بگیره رشته روانشناسی که تو رفتی واقعا خدا بهت هیچی مغز نداده اگه علم روانشناسی تو سرت بود شعورت از این بهتر بود من خیلی مهربون نیستم به جایی میچا قمت تمام حرفایی که پشت سرم زدی باهات حساب میکنم اینم بفهم تو قیافه درست درمونی هم که نداری همش خرج کردی ساندویچی پول گذاشتی رو خودت الان اینی وای به حال قبلنا چیزی بودی بسم الله الرحمن الرحيم دارى استغفر

منم بهش گفتم

من اصلا عارم میاد اسم تو رو بیارم بعدم مگه من اون بنده خدا رو میشناسم که اسمش بیارم یا بگم خرابه تو که از دل یاد ما رفتی ماهم کاشکی از زبون شما بریم

علی اکبر بهش پیام دادی رفته شاکی شده برا تهدید .فحاشی . تهمت فکر کردی ما بیکسیم که هرکاری دلت خواسته رو کردی به تموم مخاطب های من پیام دادی ابرو منو تو طایفه بردی حالا منتظر عواقب قانونیش باش اگه ادامه به این کار بچه گونت بدی من کاری به پسرخالم و شکایتش ندارم خودمم جدا شاکی میشم فعلا منتظر ببینم اون میخواد چیکار کنه دیگه پیام نده یکم بزرگشو اینکارا بچه گانه رو بزار کنار برا سنت دیگه زشته

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

چطور ب مخاطب ها شما دسترسی پیدا کرده؟ سرچی اینکارا کرده ؟ چ ربطی ب چربی داشت

بخاطر امتحانا اکانت رو بیکا اون من داشتم اکانت روبیکا منم اون داشت شماره مخاطبینم رفته،بهش

خدا عقلش بده 😐بلاکش این سموبازم ازینکارا کرد برو شکایت کن حتما هرکیم از اقوام پرسید بگو از لحاظ عقل ...

خیلی ناراحت شدمم پیام داده هر چی رفتی تو ساندویجی ها کار کردی خرج قیافت کردی بازم داغونی

یا شماره دوست پسرات دارم کلا تو زندگی من یک نفر بوده که قصدش جدی نبود کات کردم