این پیام داده به مخاطبین روبیکامم
در ضمن زنیکه ناقص تو فقط اخلاق خوش مهربون منو دیدی دنیا عجیب گرده کوه به کوه نمیرسه ولی من به تو میرسم اینم بفهم خیلی کار زشتی کردی آتیش بگیره رشته روانشناسی که تو رفتی واقعا خدا بهت هیچی مغز نداده اگه علم روانشناسی تو سرت بود شعورت از این بهتر بود من خیلی مهربون نیستم به جایی میچا قمت تمام حرفایی که پشت سرم زدی باهات حساب میکنم اینم بفهم تو قیافه درست درمونی هم که نداری همش خرج کردی ساندویچی پول گذاشتی رو خودت الان اینی وای به حال قبلنا چیزی بودی بسم الله الرحمن الرحيم دارى استغفر
منم بهش گفتم
من اصلا عارم میاد اسم تو رو بیارم بعدم مگه من اون بنده خدا رو میشناسم که اسمش بیارم یا بگم خرابه تو که از دل یاد ما رفتی ماهم کاشکی از زبون شما بریم
علی اکبر بهش پیام دادی رفته شاکی شده برا تهدید .فحاشی . تهمت فکر کردی ما بیکسیم که هرکاری دلت خواسته رو کردی به تموم مخاطب های من پیام دادی ابرو منو تو طایفه بردی حالا منتظر عواقب قانونیش باش اگه ادامه به این کار بچه گونت بدی من کاری به پسرخالم و شکایتش ندارم خودمم جدا شاکی میشم فعلا منتظر ببینم اون میخواد چیکار کنه دیگه پیام نده یکم بزرگشو اینکارا بچه گانه رو بزار کنار برا سنت دیگه زشته