2821
2789

با نامزدم دعوام شد اونم تو جاده بود مقصر من بودم اونم از حرص بهم فوش داد منم به مامانش زنگ زدم

نامزدمم فهمید عصبی شد عکس فرستادع بود پاشو گذاشته بود رو پدال گاز سرعتش شدید بالا بود چن بار زنگ زد التماس کرد جوابمو بده توروخدا یلحظع جواب بده هی قطع کردم

بعد گفت حلالم کن هرچ بادا باد دیگه بعد اون اف شد

الان دیگه انلاین نشده

نگران شدم یه تک زنگ انداختم ببینم خاموشه یا روشن 🥲روشن بود بعد قطع کردم

میترسم نکنه خدای نکرده تصادفی چیزی کرده؟

بنظرتون بهش زنگ بزنم؟اگه تصادف کرده بود گوشیش میشه روشن باشع؟

.......

حتما زنگ بزن

کاربری وتاپیک هابرادونفره.. مسئولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! خدایاشکرت😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

نگران نباش .جو گرفته میخواد تورو بترسونه .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

نترساهمیت نده داره بچه بازی درمیاره بترسونتت..خدای نکرده اگه اتفاقی هم باشه زنگ زدنت الکیه پیام بده به مادرش بگو پیگیرش باشه از این به بعدم بقیه رو وارد بحثهاتون نکن من اینکارو کردم خییلی بد شد

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز