2821
2789

همسرم آدم خوبیه خیلی تلاشگره چون پدرش اینا پشتش نیستن خیلیم اهل منت گذاشتن هستن

بعد این بنده خدا با اون سمت کاری توی محل کارش ، شبا میره یه شغل دوم که اصلا در شأنش نیست

با اینکه صبح میره سرکار امشب تا ساعت ۱ درگیر شغل دوم بود که سودش براش درحد ۱۵۰-۲۰۰تومنه

اونوقت من 🥲 بهم گفته بود چیزی ضروری لازم داشتی بهم بگو توی این اوضاع نمیتونم هرچی دلت میخواد فراهم کنم ولی حداقل چیزای ضروریتو بگو حتما بهم

منم امشب یه چیزی گفتم فکر کرد دلم میخواد برای همین ناراحت شد یجوری بد حرف زد ، تا بعدش بهش ثابت کردم ضروری بوده

دوماه دیگه عروسیمونه سعی کردیم دیجی و این چیزا رو برای دلمون بیاریم ، شانس ما واممون واریز نشد برای همین در به در کار میکنه

ولی همش به خودم میگم این دوماه من هیچی ازش نخوام خودش هزینه لیزرمو میده یا قراره سر ماه کفش بگیره خودشو دخیل میدونه توی هزینه هام ولی دروازه های مشکلاتمون زیاده

حس میکنم انقد بی سیاست رفتار میکنم ازم زده شده ، اینهمه درکش میکنم یجا یه کااار خیلی بد میکنم همش به چوخ میره دیگه هیچی درست نمیشه

خیلی ناراحتم از خودم🥲🥲🥲کاش هیچی نمیگفتم امشب میزاشتم اوضاعش خوب بشه بعد عروسی میگفتم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ببین درک کردن خوبع البته به اندازش ب نظر من بزار یاد بگیره خرجای ضروریت بده لوازم آرایش کیف کفش حداقل به اندازه نیازت از الان بخوای شل بگیری کلاهت پس معرکس

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
چی گفتی مگه نفهمیدم

ببین همسر من اینجوریه که الان هزار دروازه پیش روشه که باید توشون پول بریزه ولی موجودی محدوده

دیجی ، فیلمبردار، آرایشگاه ، لباس عروس ، تالار ، و.....

بعد بخاطر همه اینا میره شغل دوم

امشب داشت میگفت پول جور کنم روغن ماشین عوض کنم پول دیجی رو بدم و اینا آخرش گفت چیزی ضروری لازم داشتی بگو

منم جو گیر شدم با اینکه حالا زیاد لازم نداشتم یک چیزیو گفتم

بعد اونم گفت تو شرایط رو میبینی بهتر نیست به فکر چیزای ضروری باشی خلاصه بحث شد

بعد بهش گفتم ضروریه گفت از اول میگفتی ضروریه تا هرجور بود برات جور میکردم

اکه اون چیزی که خواستی ازش خصوصی نیست بگو چی بوده

نه دیگه مهم نیست میگم

پول تو حسابش بود یا چیزی گرفته بود برای همین شغل دومش ، بعد من گفتم ای بابا میخواستم خرج بزارم رو دستت که

بعد گفت چی میخوای مگه گفتم یه چیزی برای دل تو که بپوشم خوشحالت کنم بعد گفت من وضعم هیچ وقت خوب نیست

من بهم برخورد گفتم باشه خودم میگیرم غرورم رو خورد نکن

بعد گفت میبینی وضعیتم رو باید پول فلان فلان فلان بدم من نمیخوام خوشحال بشم تا عروسی

گفتم هزینه های ضروریت هرچی لازم داشته باشی جور میکنم وظیفمه ، ولی آیا این واقعا ضروریه یا میخوای منو خوشحال کنی تو اینستا دیدی؟

بعد منم گفتم ولی واقعا ضروری بود ، بعد گفت چشم من وظیفمه برات واریز میکنم برو بگیر

من فکر کردم تو اینستا دیدی خواستی منو خوشحال کنی

تو این شرایطی که ما داریم یک تومن ، یک تومنه

حداقل میشه جمع کنم روغن ماشین عوض کنم بتونیم بیرون بریم

بعد منم گفتم نه نمیخوام بزار همون آخر ماه یا بعد اینکه روغن رو عوض کردی

بعد گفت نه ناراحت میشم اینجوری چیزی که ضروری هست رو باید بگیری

ببین درک کردن خوبع البته به اندازش ب نظر من بزار یاد بگیره خرجای ضروریت بده لوازم آرایش کیف کفش حدا ...

الان توی پست قبلی توضیح دادم گفتم چی خواستم

اونجوری نیست بخدا مثلا برای عید غدیر پول دادن بهش بعد دید رژم تموم شده گفت بریم برات رژ بخرم

یا پول داد بهم برای لیزر

یا میخواستم برم دانشگاه برام ریخت گفت نیازت میشه

یا بگم باید کرم بخرم کرمم تموم شده از زیر سنگم باشه میاره

برای همین میگم کاش امشب نمیگفتم

زیاااادی هم رعایت نکن و کوتاه نیا

تا حدی درک خوبه ولی از الان بد عادتش نکن که سر هر چیزی ازت حساب کتاب بکشه بیرون

عادتش بده به خودت پول توجیبی جداگانه بده شاید تو نخوای واسه تک تک هزینه هات جداگانه ازش پول بگیری و توضیحات بدی

مردارو از اول هرجور عادت بدی بار میان ، درکش بکن ولی تا حد معقول، نه بیشتر

الان توی پست قبلی توضیح دادم گفتم چی خواستماونجوری نیست بخدا مثلا برای عید غدیر پول دادن بهش بعد دید ...

خودت ناراحت نکن اونم با نظرم حرفش بد بوده حالا تو یه چیزی خواستی خودشم گفته هرچی میخوای بگو نیازی به بحث نبوده که ولش کن ب نظرم تا خودش از دلت دربیاره خودتم سرزنش نکن

کلا اروممم ولی تو تاپیکم بخوای سر ب سرم بزاری میشورم میزارمت کنار
نه دیگه مهم نیست میگمپول تو حسابش بود یا چیزی گرفته بود برای همین شغل دومش ، بعد من گفتم ای بابا میخ ...

به نظرم شما اصلا مقصر نیستی و کار بدی نکردی و اتفاقا خیلی هم درک میکنی ایشونو

و ایشونم حرف بدی نزده و فقط تحت فشاره بخاطر شرایط

واقعا از دید یه فرد دور از ماجرا میگم که هیچ اتفاق خاصی نیفتاده و یه مکالمه ساده بوده که یه طرف مکالمه یکم بخاطر فشار بد برداشت کرده و بعدم متوجه شده

بهش فکرنکن و خودتو اذیت نکن

طبق نوشته های خودت ایشون مشخصه مسئولیت پذیره و شما هم با درک

اصلا بحث خاصی نبوده که باعث دلخوری یا دلزدگی بشه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز