2821
2789
عنوان

به نظرتون من الکی عذاب وجدان دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 164 بازدید | 55 پست
یعنی من هیچ دینی گردنم نیست؟

چه دینی؟ هیچ دینی نیست...

نشخوار فکری داری، ذهنت برای خودت مسئله درست میکنه.

ی حرفی زدی، یکسال کشش میدی الکی، بیشتر انگار آویزونی در صورتیکه قصدت این نیست.

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چه دینی؟ هیچ دینی نیست...نشخوار فکری داری، ذهنت برای خودت مسئله درست میکنه.ی حرفی زدی، یکسال کشش مید ...

آره فکر کنم همینطوره

خیلی سعی کردم نشخوار فکریمم درست کنم ولی نمیشخ فکر کنم نیاز به زمان بیشتری داره

نمیدونم این چند سال زندگی شخصیممن یهو داغون شد پدرم ورشکست شد شاید از اینه

گوش نمیده حس میکنم اصلا براش مهم نیست ولی نمیدونم چرا همش حس میکنم وظیفه ای رو دوشمه اصلا اینطوری نب ...

من نفهمیدم داستانت چیه. اگه حالت خوب میشه بهش بگی، برو بگو. اگه حالت بد میشه اگه بگی، بهش نگو. بعد از این همه وقت هنوز درگیری و حالت خوب نیس. میگم بزن به سیم آخر کاری که دلت میگه بکن، و حال و احساست رو خوب کن. اتفاق خاصی نمی افته. حرف باد هواست. حرفتو بزن و خودتو راحت کن. اینقد به یه موضوع فکر نکن. اینقد توی ذهنت پیچیده کردی که فهمیدنِ داستانت کار سختیه.

خودتو خلاص کن ینی بهش بگو تموم شه بره

نه هیچیبخاطر یه پارتنر یا دوست پسر چرا انقدر خودتو درگیر میکنی درحالیکه پسرا بعد چندسال وابستگی دختر ...

پس اگر ما یک کاری کردیم به خاطر سوءتفاهم ما یک نفر اذیت شد تکلیف چیخ؟ خودش بیاد بپرسه؟

البته من چند بار سعی کردم توضیح بدما ولی گوش نداد

چون ارتباطمون مجازی بود من اصلا از نزدیک ندیدمشزنگم نمیتونم بزنم آخه بعد یکسال چیبگمبعدم خیلی تحقیرم ...

مجازی هم شد رابطه؟؟ 😐😐😐😐

عزیزم برو دکتر ، واقعی میگم اصلا قصد مسخره یا شوخی ندارم. بهتره یکی کمکت کنه شاید لازم باشه دارو بخوری تا فکرت آزاد بشه

من نفهمیدم داستانت چیه. اگه حالت خوب میشه بهش بگی، برو بگو. اگه حالت بد میشه اگه بگی، بهش نگو. بعد ا ...

گوش نمیده میگه بعد کنکورت بیا حرف بزنیم منم قبول کردم این مدت فقط درس خوندنم ولی از اینکه یک وقتایی میاد تو ذهنم ا خودم متنفر میشم چون اون خیلی بد دلمو شکوند و از دست خودم متنفر میشم میاد تو ذهنم

علت همه بیماری های روانیممم اونه اون منو مریض کرد

ولی میدونم براش مهم نیست باشه هم خیلی حرفای خوبی بهم نزد دل چرکینم دلمو خیلی بد شکوند

نمیدونم نفهمید کارش بده یا عمدی بود

مجازی هم شد رابطه؟؟ 😐😐😐😐عزیزم برو دکتر ، واقعی میگم اصلا قصد مسخره یا شوخی ندارم. بهتره یکی کمکت ...

من و ایشون رابطمون کاری بود مجازی

اصلا وارد رابطه نشدیم

بهم گفت به خاطر کارای اون مریض شدی نمیدونم حق با کیه من اشتباه کردم یا اون

آره فکر کنم همینطورهخیلی سعی کردم نشخوار فکریمم درست کنم ولی نمیشخ فکر کنم نیاز به زمان بیشتری دارهن ...

چند سالته؟

جز این سابقه یطرد شدن داشتی ؟

منم نوجوونیم اینجوری بودم، بیشتر ایگوی آسیب دیدته.

نشخوار فکری هم با آگاهی قابل کنترله.

خودم سرکار و درس وکلاس سرمو شلوغ کردم، با احساس شرم و نقاط ضعفم رو به رو شدم تا حدی مشکل حل شد.

با خودت کم کم رو به رو شو.خودتودوست داشته باش، اعتماد بنفس و عزت نفستو ببر بالا.

سواد روانشناسیتو ببر بالا.هر وی تراپیست میگه به ذهن بسپار و در موردش تحقیق کن.

چند سالته؟جز این سابقه یطرد شدن داشتی ؟منم نوجوونیم اینجوری بودم، بیشتر ایگوی آسیب دیدته.نشخوار فکری ...

۲۱ سالمه

با پدرم خیلی مشکل دارم یعنی ورشکست شده هرکی عصبانیت داره رو من خالی میکنه منم سکوت میکنم😭😭

دلم شکسته من دختر درس خون مهربون خوبیم ولی مریض شدم خیلی از لحاظ روانی مشکل پیدا کردم چون خیلی تحقیرم کرد مگه من جیکار کردم💔

بهش گفتم ، گفت تو ذهنت ساختی من کاری نکردم اون اینطوری میگه

من و ایشون رابطمون کاری بود مجازیاصلا وارد رابطه نشدیمبهم گفت به خاطر کارای اون مریض شدی نمیدونم حق ...

دیگه گذشته و نمیتونی کاری انجام بدی.

چی بگم نمیدونم هرکدوم چیکار کردین تا قضاوت کنم.

ولی هرطور شده یه کاری کن ذهنت خلاص شه.

۲۱ سالمهبا پدرم خیلی مشکل دارم یعنی ورشکست شده هرکی عصبانیت داره رو من خالی میکنه منم سکوت میکنم😭😭 ...

خب بهش فکر نکن. تمومش کن دیگه. دیوونه میکنی آدمو.

بهش فکر نکن دیگه.

اگه از کارات عذاب وجدان داری، از طرف اون صدقه بده و براش دعا کن و از خدا بخواه ببخشدت.

مجازی که رابطه حساب نمیشه. اینقدر بزرگش نکن. اینجا چه خبره از هرچیزی داستان میسازن و گریه و زاری میکنن

یک سال کتاب روانشناسی میخونم مدیتیشن میکنم پادکست کلی درس میخونم ولی هرکاری میکنم این مشکل کمرنگ میش ...

مشکل کمرنگ میشه ولی قرار نیست طرف از ذهنمون پاک بشه.

جدا از نشخوار فکری و مشکلاتی که داری بخصوص فشار درس، و اینکه کم تجربه ای، علاوه بر اینها پرونده اش هنوز برات بازه.

ی شب بیا تمام افکارتو برای دیپ سیک، جمینی هر چی بنویس و بگو منطقی برام تحلیل کن.برات میگه مشکلاتت کجاست و چجوری باهاشون کنار بیای.

ساده که نمیشه گفت بیشتر بنظرم کم تجربه ای، چون آسیب دیدی نمیخوای آسیب بزنی ولی تو ذهنت مشکلاتو بزرگ میکنی، غولشون میکنی.مثلا همین طرف زندگیشو میکنه تو فکر میکنی طرف با حرفم ناراحت شده با نه؟

یاد بگیر کاری که شده شده.

حس میکنم درگیر شرم هستی و بخاطر کاری که کردی. شرم حس خیلی بدیه.ولی با این شرم رو به روبشو به خودت بگو اشتباه کردم، دیگه برای نفر بعدی تکرار نمیکنم ولی انصافا داشته باش و همه ی تقصیرا رو کردن خودت ننداز