2821
2789
عنوان

بلد نبودن آشپزی

54 بازدید | 17 پست

خانم های متاهلی که اول زندگیتون هیچی آشپزی بلد نبودید و الان کدبانو شدید لطفا از تجربه هاتون بگید.من تازه ازدواج کردم آشپزیم خیلی بده.تمام تلاشمو میکنم طبق اصول هم میرم ولی باز نتیجه افتضاح میشه.به کسایی که آشپزیشون خوبه مثلا میگم برنج و اینطوری آبکش کردم میگن مراحلی که میگی کامل درسته درست انجام دادی. ولی نمیدونم چرا نتیجه خراب میشه اصلا اعتماد به نفسمو از دست دادم میترسم چیزی درست کنم.اگه بلاگرخوب آشپزی هم سراغ دارید تو اینیستا بهم معرفی کنید دنبالش کنم

باید کنار کسی که تجربه داره انجام بدین تا همون موقع ایراداتون و بگه

با کلیپ و... فایده نداره.

دوست عزیز جهت یادآوری : اینجا مکانی است مجازی نه مکان خالی کردن عقده ها ... پس احترام به همدیگر را فراموش نکنید ... با تشکر .

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

باید کنار کسی که تجربه داره انجام بدین تا همون موقع ایراداتون و بگه با کلیپ و... فایده نداره.

اره کلیپ ها اصلا گیجم میکنه هرکی یه مدل میپزه نمیدونم اصلا کدوم خوبه.بعد اصلا فوت وفن هارو نمیگن

نمیفهمم

چیش بد در میاد!؟

برنج حالا شاید سخت باشه یسری ایرانیا پختش

که دون قشنگ در بیادش

ولی مثلا خورشت قیمه

چجوری بد در میاد؟

طبق دستورش عینن درست کنی ممکن نیست بد بشه

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

از چیزای آسون شروع کنافتضاح یعنی چجوری میشه

ببین مثلا برنج میپزم روش دونه ها سفت زیرش خمیر😐 خود این اصلا هنره😂😂😂 ماکارونی شفته ژله درست کردم آبکی شد اصلا از قالب درنیومد.جوجه درست کردم تو هوا پز چوب شد.ته دیگامم یا جزغاله است یا خمیر

برنامه سرآشپز پاپیون رو از بازار نصب کن .

هرچی خواستی درست کنی ، تو اون سرچ کن .

طرز تهیه هاش عالیه و امتحان شده ست .

از غذاهای ساده شروع کن مثلا ماکارونی ، استانبولی ، گوشت چرخ کرده و سیب زمینی

ببین مثلا برنج میپزم روش دونه ها سفت زیرش خمیر😐 خود این اصلا هنره😂😂😂 ماکارونی شفته ژله درست کردم ...

برای برنج شعله رو متوسط رو به پایین بذار نه زیاد زودم برندار بذار پخته شه میتونی با قاشق یه هم بزنی ببینی چجوریه اگه سفت بود بذار بمونه اگه له بود آبکش کن

ماکارونی که میذاری تو آبجوش نذار زیاد بمونه حرارتشم متوسط باشه شش هفت دقیقه که شد ببین چجوریه اگه نرم بود آبکش کن

ژله هم آبش زیاد بوده شاید یه لیوان آب جوش با نصف لیوان آب سرد بزن

وقتی ته دیگ گذاشتی و میخوای برنجو دم بذاری همون اول که دم گذاشتی در حد یه دقیقه حرارت بالا باشه بعد کم کن بیشتر از ۴۰ دقیقه هم نمونه روغن ته دیگ هم اندازهای باشه که کف قابلمه رو کامل بگیره