2821
2789
عنوان

از بین این دوتا خواستگار کدوم ارزش آشنایی دارند 🙂

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 35 پست
کدومو بیشتر دوس داری؟ولی مورد اول امر زشتش خیلی مهمه ک دقیقا چی بوده اگ ازاین آدما باشه ک الکی یه چی ...

هیچ کدوم عاقلانه میخام انتخاب کنم تا زمانی که باهاشون حرف نزدم و خوب ندیدم نمیتونم علاقه مند بشم که

ممنون که انقد صادقی خواهر ولی من میخوام بطوری انتخاب کنم که طرف برشکست شد هم بتونم کنارش باشم هر چند ...

باور کن ظاهر زیبا مسخره ترین چیزه برا انتخاب همسر

مثلا بچه هات دو روز دیگه نمیگن به به چ پدر زیبایی خداروشکر بابامون زیباس

میگن به به از این خونه ماشین ک داریم

و تو فکر نباش اینا زرنگن باخت نمیدن

روزی هشت ساعت درس نخون و یا ی حرفه رو یاد نگیر تا به امید خدا مجبور شی بری روزی هشت ساعت کار سنگین کنی برا بقیه برای ده میلیون🧜‍♀️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

هیچ کدوم عاقلانه میخام انتخاب کنم تا زمانی که باهاشون حرف نزدم و خوب ندیدم نمیتونم علاقه مند بشم که

عاقلانه میشه مورد دومی

زخم ها زد راه بر جانم ولی.... زخم عشق آورده تا کویت مرا❤️✨️

خب جفتشون ارزش آشنایی دارند منظورم اینه صحبت کنید ببین اخلاقی کدوم بهترند. یه سوال شما از اینکه معلم ...

نه خواهر

اینم درست نیست که خواستگار زیاد دارن من هنوز دبیرستان میرفتم این دوتا خواستگارم بودن ربطی به شغل نداره

بین این همه خوشگل کیو انتخاب کنم هیمممم سخته واقعا من اونیو که دوسم داشته باشه رو اهمیت میدم نه کسی که دوسش دارمو پسر باید عشقش به دختر بیشتر باشه پول ملاک نیست کسی که دوست داشته باشه همه کاری برات میکنه آب تو دلت تکون نخوره

دومی گزینه ی بهتری هست .فک میکنم مورد اولی خیلی حساس هست که با کوچکترین چیزی دم تالار طلاهارو دادویه هم زده احتمالا از اونایی هست که اگه تو بهش بگی طلاق میده سریع زندگی بالاو پایین داره پستی و بلندی داره نمیشه بایه حرف یایه حرکت طلاق بگیرید وتوجیح کنه که بهش بی احترامی شده

منم همین نظرو دارم که بهترین شغل برای زناهست

اما میدونی چطور زنایی

کسی که مثلاً خونه و بچه داره و با حقوقش میره یکی دودست لباس مسخره

مثلا کسی باشی که بخوایی به فکر خرید ماشین و .... باشی اصلاااابدردت نمیخوره در کل اگه به کم راضی هستی خوبه