2821
2789

من قبلا هم کلی تاپیک زدم حتی دیروز که رو یکی کراش زدم فامیل نزدیک ولی خانواده ها خیلی ساله قطع رابطن و ما خیلی کم همو میبینیم

بعد من پیج اینو دیده بودم ولی هیچ کاری نکرده بودم

بعد پریروز پیجمو باز کرده بودم استوری گذاشته بودم دیدم این استوریم رو سین زده و دوتا پست تو پیج خودش بود از خیلیییی وقت پیش اونارو هم پاک کرد دقیقا بعد این که پیج منو دید و استوریمو سین زد

منم رفتم مثلا تو جایگاه فامیلی فالوش کردم مثلا خواستم بگم تازه پیجتو دیدم و اینا بعد دیدم این استوری گذاشته ولی بک نداده

محتوای استوریش هم این بود که آره اگه تایپ هیچکس نیستی غصه نخور تو سن کم باید رو خودت کار کنی و دختر بازی خوب نی و بخاطر چهارتا داف تمرکزتو از رو خودت برندار

آنقدر حرصم گرفت سریع آنفالوش کردم

آن که او ز غمت دل بندد چون من کیست ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم تجربه این خریت رو دارم که درخواست بدم فالوش کنم و اون محل سگ نده با اینکه اصن آدم خاصی هم نبود

نمیفهمم چی میشه ما دختر به این حجم از خریت میرسیم

میگن هرچی بیشتر کم محلی کنی پسرا بیشتر دنبالتن

من از وقتی به پسرا محل ندادم خیلی روان خودم بهتر شده ارزش خودمو بفهمیدم اوناهم همش دنبال اینن باهات ارتباط بگیرن

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯

منم تجربه این خریت رو دارم که درخواست بدم فالوش کنم و اون محل سگ نده با اینکه اصن آدم خاصی هم نبود ن ...

آخه دقیقا من همش بهش سگ محلی میکردم

سنگینی نگاهش رو حس میکردم همش ولی نگاش نمیکردم

هروقتم چشم میخورد بهش میدیدم داره نگام میکنه بعد تا من میدیدم سریع نگاشو میدزدید هزار بار این اتفاق افتاد

بعدم که استوریم رو سین زد

خیلی هم پست راجب تنهایی میداشت

فک نمیکردم وقتی فالوش کنم بک نده نمیدونم چرا همچین کرد اصلا

نباید انفالوش میکردی تا نفهمه حرصت گرفت

آخه نمیتونستم قبول کنم فقط من فالوش داشته باشم به خصوص بخاطر کدورت خانواده ها

اتفاقا خواستم بفهمه که از بیشعوریش آنفالو کردم

اگه پسره حس متقابل داشت یه حرکتی میزد، به نظرم این که پست هاش رو پاک کرده ربط زیادی نداره

این که استوریمو سین زد خیلی حرکت ضایعی بود ولی

من همیشه پیجشو چک میکردم ولی خیلی حواسم بود دستم نخوره سین استوری کنم فک کنه پیگیرشم

آخه دقیقا من همش بهش سگ محلی میکردم سنگینی نگاهش رو حس میکردم همش ولی نگاش نمیکردم هروقتم چشم میخورد ...

گفتم که کم محلی

اصن وقتی کم محلی میکنی انگار مهره مار داری پسرا میان سمتت

منم اتفاقا به کسی درخواست دادم تو اینستا که میدونستم روم کراشه

ولی بک نداد

تازه بلاکمم کرد

دمیون گرررر🐈🐱. میتونی بگی گرررر؟- چی؟- گرررررر🐯