بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
بیشتر دوست دارم مهمونی بدم به خاطر همین من پیشقدم میشم که دوست و خانواده رو دعوت کنم
چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....
ماهم هميشه ميگيم بيايد يه روز مثلا ولي نشنيدم كسي بگه شما هم بيايد يا واقعا از ته دل بگه تازه مامانم باغ داره همه دوس دارن بيان اونجا زمستون هم تنور سنتي داريم ديگه خيلي بعضيا پررو هستن واقعا
از جفتش خوشم نمیاد، اگر هم برم مهمونی سریع پس میدم، دوست ندارم برم خونه کسی بعد هم پس ندم
اين درسته والا من دوستامم چند باري گفتم بعد ديدم اينا انگار نه انگار هميشه نميشه كه يه بار گفتم قابلمه پارتي كنيم بريم باغ مامانم صداشون درنيومد گذاشتمشون كنار فاميل هم فبها هميشه ما دعوت ميكنيم
خانواده من شهر دیگه هستن ولی مادر شوهرم و جاریم اینجان جاری رو سالی یه بار میریم یا یه مناسبتی چیزی ولی خب خونه مادر شوهر دو هفته یه بار و گاهی شب نشینی میریم با دوستام زیاد رفت و آمد داریم ماهی یه بار برنامه بیرون رفتن داریم هفته ای یه بار هم آخر هفته ها جمع میشیم دور هم هر دفعه خونه یکی
من اول وطن پرستم دوم وطن پرستم و سوم هم ملی گرام برای من فقط یک چیز اهمیت داره ایران و بس 🦁☀️(من تا ابد ترو فراموش نمیکنم عزیز من رنج هات رو بیخوابی هات رو تلاش هات رو شوری که داشتی رو امیدت رو من هرگز یادم نمیره که امید تو چشمات موج میزد چشمایی که حتی موقع مردنت بسته نمیشدن من هرگز یادم نمیره ساعتها دنبال تو بودیم من هرگز یادم نمیره همیشه میگفتی بچه هامون قرار همبازی بشن من هرگز فراموشت نمیکنم عزیز من 💔)