2821
2789
عنوان

نظرتون راجب این اشنایی

150 بازدید | 21 پست

یه نفر اومده با دوستم دوست شده دوست من تقریبا ۴۰ سالشه اردواج نکرده تحصیلاتش لیسانسه کارمند خصوصیه

خودش یه روز تو بازار راه میره یه پسره میگه بهش میای باهم اشنا شیم اونم قبول مبکنه پسره میگه که من قصدم ازدواجه دیدمت خوشم اومد من صاحب فلان کسب و کار تو فلانجا جای بالا شهر خیلی لوکس و پر زربرق عکس و شماره پسره رو بهم نشون داد تا دیدمش اصلا قیافش به اون جای لوکس نمبحورد راستش اصلا شببه کسایی نبود که همچین کسب وکاری دارن به دوستمم گفتم دوستم بهش گفته بود که اگر تو واقعا اون کسب وکار داشته باشه خیلی از من بالاتری بالاتره و اینکه پسرع هنوز دو روز نشده بود حرفهلی جنسی میزد من خوشم نیومد بعد اینکه دوستم تو عید چون بعش فشار اوردم باهاش قطع رابطه کرد و بلاکش کرد و بعد چند روز از بلاک درش اور. تا اینکه دوباره بعد عید و جنگ یه روز پسره بهش پیام میده و چند روز بیرون رن الان پسره مبکه که من صاحب اون کسب و کار نیستم من فقط کار گر زیر دستشون بودم و اینکع

چون با توهم اومدم بیرون منو از اونجا انداختن بیرون سرکار دیکه تو یه جای دیگه شهر هستم و اینکه طرف ادعا میکنه که خونه تو شهر خودشون داره واقعا نظراون چیه من که کاملا مخالفم طرف دیپلم ردی

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

همش دروغ اه ، این رابطه نیست که بچه بازیه...الان روابط نوجوونا پایدارتره تا اینا

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

بد است بد است

یکی بهم گفت رفتی بنزین برای رفتن به مشهد یا شمال .درجواب گفتم وقتی جنگل اتیش میگیره اون حیوانات هستن که فرار میکنن نه درختان .ما ریشه در خاک داریم

اعصابم خورد شده تو ۴۰ سالگیانقد احمق

گذر عمر نشون دهنده بزرگ بودن اون شخص نیست.. تجربه زندگی معیار بزرگی ادماست، نه فقط تجربیات سخت و بد...در کل تجربه کردن زندگی

فمینیست بزرگ ❤️ فرزند ایران و جان فدای میهن 🕊️🦋 women, life, freedom 🦢 گفتار نیک ، پندار نیک ، کردار نیک.. life goes on، تنها به انسانیت اعتقاد دارم

کاری نمیشه کرد براش

ایشون بخاطر خلا یه سری چیزایی دیگه رد داره میده

نیازهاش بهش فشار زیادی آورده احتمالا

باید بتونه خودشو نیارهاشو مدیریت کنه که براش گرون تموم نشه

نمیدونم چجوری توضیح بدم ولی کلا برای خانما حداقل توی جامعه ما یه کم محافظه کاری لازمه

اینجا از خیلی از مسائل حمایت نمیشه

خود ما خانما باید حواسمون به خودمدن باشه

آقایون کلا درخواست ندن🧘🏼💅🏻

کاری نمیشه کرد براش ایشون بخاطر خلا یه سری چیزایی دیگه رد داره میده نیازهاش بهش فشار زیادی آورده احت ...

واقعا منم قبول دارم هرچی بهش میگم قبول نمیکنه میکه کی تا حالا منو انقد دوست داشته باشه

واقعا منم قبول دارم هرچی بهش میگم قبول نمیکنه میکه کی تا حالا منو انقد دوست داشته باشه

اوکی دوست داشتن که گناه نیست

فقط به دوستتون بگین

اگه فکر میکنه واقعا دوسش داره باید ثابت بکنه پسره اگه تونست خودشو ثابت کنه بعد اینا بیشتر باهم آشنا شن بعدشم اگه مورد تایید خودش و خونوادش بود باهاش ازدواج کنه.

آقایون کلا درخواست ندن🧘🏼💅🏻

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز