2789
عنوان

دوستانی که به روند طلاق از طرف زن آشنایی دارند لطفا بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 836 بازدید | 111 پست
@ensanbashimm سلام لطفا ایشون رو راهنمایی کنید

درود برشما

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بچه نداریم خداروشکر. اصلا حرف نمیزنه.بش گفتم برو مشاور شاید حل بشه شاید افسرده ای.داد و بیداد کرد. ف ...

اگه بچه نداری خوبه ولی بازم بیشتر فکر کن پشتوانه نداری صد برابر سختت میشه

Iran

بچه نداریم خداروشکر. اصلا حرف نمیزنه.بش گفتم برو مشاور شاید حل بشه شاید افسرده ای.داد و بیداد کرد. ف ...

خودتون تنهایی برید پیش یه مشاوره خوب (درک میکنم هزینه ها زیاده اما هزینه های تراپی مثل نون شب واحبه)شاید راهکار بهتری بهتون بدن که راحتتر مشکلات رو حل کنید

امیدوارم بهترین اتفاق براتون بیفته

اینکه قهر نکنین از خونه تون مهریه و نفقه ووو انجام اقدامات کنین ۱۰ هیچ جلو هستین ،بعد مهریه تون عندالمطالبه یا عندالاستطاعه چقدره؟ ماشین شخصی پلاک بنام خودش داره ؟ شرایط مالی شون چطوره؟

هرکسی مشکل حقوقی و ساده تر بگم دادگاهی احتیاج به کمک داشت بهم اطلاع بده کمک کردن غیرمالی از علاقه های قلبیم هست حضورم درهرپرونده ای تاحالاشکر خدا باخت نداشته !!! چون ما با پروردگار معامله میکنیم نه بنده هاش با خدا فقط زد و بند کنین همش سوده [واقعیت میگه هزارنفر از وکیل های محترم هم به من نمیتونن اصلا برسن]بعدیادت نره تو زندگیت مجبور نیستی به هیچ کسی راجع به چیزی جواب پس بدی به غیر از خدات وجدانت اینو هیچ وقت یادت نره در عالم هرکسی ممکنه قلب داشته باشه ولی نه [وجدان]هیچ وقت کسی قضاوت نکن! اگرقضاوت کردی فقط برای اینکه گناهاتش باگناهات توفرق داره، انسانیت و معرفت وجدان آسوده و اراده ومهربونی داشتن سبک زندگی نجیب زاده هاست انگاری قرن ماروزگار مرگ انسانیت هست انسانیت گاهی یک لبخندهس یک آرامش امنیت ک محکم میگه نترس من هستم کمکت میکنم که به احساسات و روح یک انسان غمگین سقوط رسیده آرامش هدیه میکنی چشم بهم بزنید عمرتون میگذره پس حواستون به تلف شدن روزها تون در آشفتگی هاباشه

طلاق از سمت شما باشه وتوافقی نباشه

خیلی طول میکشه

مگر از کتک هاش پرونده پزشکقانونی داشته باشین

کاربر آقا نه در تایپک های من شرکت کنه نه ریپلای بزنه نه لایک کنه نه درخواست دوستی بده...

تو قانون کشور ما هیچ چیز به نفع زن نیست و خیلی پروسه زمان بر و نفس گیریه

من با این که حق طلاق داشتم ولی تقریبا یه سال طول کشید تا تموم شد

و تمام حق و حقوقم رو در نهایت بخشیدم

حتما وکیل بگیر خودت اذیت نشی

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

😔😔😔😔😔

انشالله مشکلت حل میشه اما به خدا هیچکس خوشبخت نیست همه از یه جایی میکشن خاله من طلاق گرفت گفتند خوب بود شوهرش نگه میداشت ببین چه ایرادی داره طلاقش دادند بیا تابع کن بداخلاق بود حرفهایی دیگران خیلی اذیت میکنند مدام میدونند زنده درخواست های دوستی اینها نه یکی صد تا اما اون یکی طلاق نگرفت فقط خونه اش جدا هست همین میگه طلاق بگیرم این اون درخواست بده الآنم سرکار میره خوشگذارنی خودش ولی بچه داره این خاله ام عاقله

Iran

الان راضی هستی که جدا شدی؟ اذیت نیستی؟ شوهرت چه مشکلی داشت؟

آره عزیزم خدا رو شکر میکنم که رها شدم

بالاخره یه تایمی زمان میبره تا به شرایط جدید عادت کنی

اعتیاد شدید

در من چیزی کم بود و در این زندگانی همه چیز کج بود میان ما و زندگانی یک چیزی گنگ ماند ما دیر آمدیم یا زود هر چه بود به موقع نیامدیم. گذشت و بهتر که می گذرد ............

انشالله مشکلت حل میشه اما به خدا هیچکس خوشبخت نیست همه از یه جایی میکشن خاله من طلاق گرفت گفتند خوب ...

منم از همین حرف و حدیثا میترسم دقیقا.

و به خودم هم اعتماد ندارم میدونم خیلی اذیت میشم