2789

علت اینکه تصمیم دارم جدا بشم رو تاپیک قبلم نوشتم.

میخوام اقدام کنم برای طلاق. مهریه هم قسمتیش رو میگیرم قسمتیش رو می بخشم. تا ببینم بعدا چی پیش میاد.

اولین مرحله و قدم برای طلاق چیه؟ از کجا باید شروع کنم؟

و یک سوال دیگه .من به دلایلی شاید نرم خونه پدرم برای قهر .میخام همینجا بمونم ولی اقدام کنم به جدایی. بنظرتون شدنیه؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

عزیزم اول صحبت کنید و توافق کنید که توی اون خونه میمونید(اما فکر کنم خیلی سخت بشه)

اولین قدم باید برید سایت مرکز مشاوره چند جلسه مشاوره میرید

با نامه مشاوره میرید دفتر قصایی دادخواست میدید

چون با وکیلا در ارتباطم اطلاعاتم بالاست

تاپیک قبلتو ک نخوندم

اول بگو آیا قصد گرفتن اموال شوهرتو داری یا ن؟ مث ماشین یا اگ خونه ای چیزی ب نامشه

دوما، شوهرت آیا اهل اذیت و لج هست یا ن؟

☆ کاربری دونفره دلارام و سارگل☆• . ★🌙 • ★ . . ★ • . ★ . • ° ★ . ★ ° ★🌙 . ° . • ★🌙 . ★ . . • ★ . . • ° ★ . • ° ★🌙 . • ° ★ • . ★🌙 . • ° ★ . • ° • . ★💙💗گاهی ادم های عاقل اشتباه میکنند.مهربون ترین ها عصبی میشوند.زرنگ ترین ها نمیفهمند.قوی ترین ها کم میارن.ماه را میبینی؟او هم کامل نیست اما میدرخشد:) هیچکس کامل نیست.پس خودت را با تمام نقص هایت بپذیر....💗💙

واقعا اگه مهریه ببخشم میتونم راحت طلاق بگیرم؟ مطمئنی اینو عزیزم؟

آیا با بخشیدن مهریه میتوان طلاق گرفت؟

اصطلاح «مهرم حلال، جانم آزاد» یکی از اصطلاحاتی بوده که رواج آن در عرف کشور ما، باعث شده که برخی گمان کنند که زن، هر زمان بخواهد می تواند در صورت وجود شرایط بخشیدن مهریه با بخشش آن برای گرفتن طلاق اقدام نماید.

لذا این سوال قابل طرح است که قانونا و طبق رویه عملی دادگاه های کشور ما آیا با بخشش مهریه میتوان طلاق گرفت؟

** در طلاق خلع و مبارات که با بخشیدن تمام یا بخشی از مهریه قابل انجام بوده، وقوع طلاق، نیازمند رضایت شوهر است وصرف بخشش مهریه، حق طلاق را به زن نخواهد داد**

بخشش فدیه از سوی زن، یک پیشنهاد بوده که باید از طرف شوهر مورد قبول واقع شده و بدین وسیله، شوهر به طلاق رضایت دهد؛

چرا که مطابق احکام شرعی و مقررات قانونی کشور ماطلاق حق شوهر میباشد. بنابراین حتی درفرض دادن فدیه ای بسیار بیشتر از مهریه، از سوی زن شوهر، ملزم به قبول فدیه و بذل مهریه نبوده و بدون رضایت شوهر حکم بر طلاق صادر نمیگردد.

چون با وکیلا در ارتباطم اطلاعاتم بالاستتاپیک قبلتو ک نخوندماول بگو آیا قصد گرفتن اموال شوهرتو داری ی ...

نه قصد گرفتن اموالشو ندارم. دو تاخونه داره از هر خونه سه دانگش به اسممه. یکیشو نگه میدارم. یکیشو بش برمیگردونم.

اهل لج کردن هست. و عصبی و بداخلاقه. نمیدونم در جریان طلاق لج بکنه یا نه