2821
2789
عنوان

در حال حاضر ب چی فک میکنید و دغدغتون چیههههههه

| مشاهده متن کامل بحث + 961 بازدید | 161 پست
دماغم چیزیش نشه ۲۱ روز عمل کردم دو سه روز یکم قل و سیگار کشیدم

ایشالا نمیشههه ولی شنیدم ک بهتره نکشی تا چن ماه

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به شدت منودخترم مریضیم

حالمون خیلی بده نه امپول نه سِرُم تاثیرنداشت

کلابی حالم

تبمون رو۴۰هست🥲وای که من دارم میمیرم این بچه چی میکشه

("سخت گذشت تافهمیدم هیچ چیزازهیچکس بعیدنیست")فقط به عشق دخترم ومامانم زندگی میکنم

باید جراحی کنم پولم اماده بود اما بخشیش خرج ضروری پیش اومد حالا موندم خیلی تلاش کردم وام اینا بگیرم اما نشد واقعا درموندم برام دعاکنیدلطفا

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠
به شدت منودخترم مریضیم حالمون خیلی بده نه امپول نه سِرُم تاثیرنداشتکلابی حالمتبمون رو۴۰هست🥲وای که م ...

وای تویک ماه دوبار سرماخوردم بافاصله ۵روز اینا

بافاصله ۱۸روزهم دودفعه پریودشدم یعنی بمعنی واقعی مردم زنده شدم

حال‍ خوب‍ الانمو مدیون‍ خدام‍🫠🥲☝️سال گذشته باوجود ادمای سمی برام جهنم بود،،،باکمک خدا و اسی اینا🥹ازجهنم اومدم بیرون☺️❤️‍🩹الان۳ماهه ک علی شده مرهم همه ی زخمام😍❤️‍🩹ازخدا میخام با ی نی نی زندگیمونو کامل کنه🫠🤗☁️خدایا برای هررررررر لحظه ی الانم شکرت🥹🫠

به اینکه چرا اینقدر سست عنصر شدم🥲

به نام خداوند بخشاینده مهربان/ والعصر/ ان الانسان لفی خسر/ قسم به زمان/ به راستی انسان در زیان بزرگی است. فخر رازى مىگويد: "انسان در دنيا مانند يخ فروشى است كه هر لحظه سرمايه اش آب مىشود و بايد هرچه زودتر آن را بفروشد و گرنه خسارت كرده است." دنيا مانند بازاری است که تمام مردم عمر و توان و استعداد خودشان را در آن عرضه مىكنند و فروش جنس در اين بازار اجبارى است. برندگان واقعی کسانی اند که عمر خود را با خدا معامله میکنند. آنان عمر فانی را باقی میگردانند.

این ک اپارتمان ۱۰۷ متریمو عوض کنم برم ویلایی بزرک ... بخاطر حرف ی ادم کم عقل ک گفت خونت مثل زندانه م ...

وای دختر مردم هر کاری کنی ی حرفی از توش در میارن خیلیا همین متراژ ارزوشونه

تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است من دلم پیش غریبیست که نامش وطن است

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز