2789

آخر هفته میخوام برم مشهد، تا ۳ یا ۴ روز دیگه هم موقع پریود شدنمه. لطفاً کمک کنید براتون دعا میکنم

خدایا شکرت ،،،، جواب صبرمو دادی،،،،ممنون ازت🙏🙏🙏🙏🙏

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ال دی میشه خورد؟

رهاصالحی..................................سلام سلام من رها هستم. یه دختر پر حرف ، شیطون و پر انرژی💪🏻 عاشقه : خندیدن و مسخره بازی و آهنگ با صدای بلند و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁خلاصه اومدم اینجا که یه ذره جو رو شلوغ تر کنم 🎀 سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون❓️ پشت هر اکانتی قلبی میتپه💜

تاثیر داره؟ آخه شنیدم دیر شروع کنی باعث لکه بینی میشه؟

من خودم حساسیت شدید به ال دی دارم

(البته من مجردم برای کیست خوردم

بعد دکتر گفت اصلا مصرف نکن

شما هم با دکتر مشورت کن

رهاصالحی..................................سلام سلام من رها هستم. یه دختر پر حرف ، شیطون و پر انرژی💪🏻 عاشقه : خندیدن و مسخره بازی و آهنگ با صدای بلند و اذیت کردن آدمای مورد علاقم🫶🏻😂گاهی خیلی مهربون، گاهی خیلی لجباز ولی در کل ادم بی آزاریم قول میدم😁خلاصه اومدم اینجا که یه ذره جو رو شلوغ تر کنم 🎀 سعی میکنم مواظب تایپ کردنم باشم چون❓️ پشت هر اکانتی قلبی میتپه💜

باید قرص جلوگیری مصرف کنی

ولی خیلیییی دیره

۳ ۴ روز احتمال ۷۰ درصد جواب نمیده و میوفتی به لکه بینی

و یه مورد خطرناک تر !

ریسک امبولی و لخته شدن خون در پا هستش

و توی مسافرت

چون تحرک نداری نشستی مثلا تا مشهد بری یا هرجا ک مدنظرته

بابت تحرک نداشتن بدتر میشه اوضاع

میتونی بخری بخوری از امشب

ولی یحتمل به لکه بینی بیوفتی و جواب نده

🔴🔴🔴🔴 اگر خواستی بخوری هم

معده پر پر پر پر بخور

بعدش هفته ایی چند بار باید امگا سه بخوری

امگا سه اجباریه

چون خطرناکه و جلوگیری میکنه از ریسک امبولی و لخته شدن خون

بخور

دیگ از مسافرت برگشتی سریعععع قطعش کن

ک ضخامت رحمت خیلی بالا نره

الهی مرا در شب فقرم بسوزان اما محتاج نامردان مگردان ❤️‍🔥

تاثیر اون بهتره یا ال دی؟

من خون دماغ میشدم دکتر اینو داد سرچ کردم گوگل دیدم برای قطع پریود و خونریزیه خودم که از وقتی استفاده کردم پریود نشدم البته من مدام به خاطر بینیم استفاده میکنم

میزارم قبلنو کنار ، میسازم قلعه روی شنای ساحلو میسپارم قلبمو به آب🌊💧

باید قرص جلوگیری مصرف کنیولی خیلیییی دیره۳ ۴ روز احتمال ۷۰ درصد جواب نمیده و میوفتی به لکه بینیو یه ...

ممنونم از وقتی گذاشتین🙏

من خون دماغ میشدم دکتر اینو داد سرچ کردم گوگل دیدم برای قطع پریود و خونریزیه خودم که از وقتی استفاده ...

ممنون از شما 🙏