2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

تا دلت بخواد

دلیلش اینه ادم طرف رو هم تو ذهن خودش گنده میکنه هم تو ذهن طرف

بخاطر همین نمیشه جمعش کرد و یه مدت بعد میشه سم

جدیدا تو نی نی سایت مد شده وقتی میخوان یکی رو نصیحت کنن اولش مینویسن " ببین عزیزم من مسلمان نیستم و دین شما رو قبول ندارم ولی بنظرم فلان و بهمان و ........ " خب وقتی از پاسخ طرف اونقدر میترسی که خودتو کافر نشون میدی بهتره فاز نصیحت هم نگیری ... چه کاریه آخه ... البته جدیدا گفتن این جملات رو کلاس میدونن و شایدم توجیهی برای کارهای غیرشرعی. (دین هیچ ربطی به آخوند جماعت نداره) ///// یه چیز دیگه هم بگم و عذرخواهی کنم از شما عزیزان، من زیاد اهل خوندن اعلانات نیستم . از اون زنگوله بالای صفحه خوشم نمیاد . بنابراین اگه جوابی ندادم ناراحت نشید ... بطور اتفاقی اگه بین کامنتها ریپلای شما رو دیدم باکمال میل جواب میدم ///// اونقدر دلم برای جوانان ساده و بی پناه هموطنم میسوزه که همیشه و همه جا یک دعا ورد زبونم هست و اونم عاقبت بخیری پسران و دختران سرزمینم هست .
ی جوری شده که هر وقت میبینمش تا چند وقت دپرسم انگار تروماهای خودشو به من انتقال میده

یه مدت ازش دوری کن

صمیمی ترین دوستم که ده ساله دوستیم گاهی با حرفاش روی مخم میره دست خودشم نیست

من یک هفته چندروز بهش میگم پیام نده یا پیاماشو دیر دیر جواب میدم

تا دلم براش تنگ میشه دوباره

یه مدت ازش دوری کنصمیمی ترین دوستم که ده ساله دوستیم گاهی با حرفاش روی مخم میره دست خودشم نیستمن یک ...

دقیقا منم بهترین دوستمه

بنظرم همین صمیمیت زیاد باعث شده که باهاش همزادپنداری کنم مثلا وقتی واسه اون مشکلی پیش میاد انگار برای منم پیش اومده البته تقصیر اونم هست وقتی درمورد مشکل خودش حرف میزنه منو با خودش جمع میبنده

آره

دوست دیوانم ، بعد حدود ۲۰ سال دوستی

رفت دماغشو عمل کرد 😂 بوتاکس کرد 😂 بلفارو انجام داد و شیدینگ کرد😂

و کلا یه آدم دیگه شد ندید بدید 🤣

همین الانشم مالی نیست بنده خدا ، وضع مالیشم از خیلیامون پایینتره ولی هوا برش داشته سیس پلنگ برداشته 🤣🤣

من حوصله آدمایی که خودشونو چوس میکنن ندارم

کات کردم

آرهدوست دیوانم ، بعد حدود ۲۰ سال دوستیرفت دماغشو عمل کرد 😂 بوتاکس کرد 😂 بلفارو انجام داد و شیدینگ ...

ولی این دوست من از قصد انرژی منفی نمیده دست خودش نیست

ی سری اتفاقات براش افتاده که منفی نگر شده و اینو به منم انتقال میده

ولی این دوست من از قصد انرژی منفی نمیده دست خودش نیست ی سری اتفاقات براش افتاده که منفی نگر شده و ای ...

من ارتباطمو کم میکنم با همچین آدمی

باید رو خودش کار کنه از تو این حالت خارج بشه

نتونه منم نمیتونم

باید چیکار کنیم که مثل قبل بشه چون کسی نیست که بشه از زندگیم حذفش کنم

من تلاش نمیکنم مث قبل بشه

ادما موقتین

یه تایمی با هم اوکی بودیم ولی خب حالا به هر دلیل مث قبل نیست. این هم بخشی از مسیره که باید پذیرفت

به جلو حرکت کن

تیکر آزمونمه🙂لطفا برای موفقیتم یه صلوات بفرستید❤ دنیای آرزوهام تو چشمای هیز تو نیست😎