2789

تا حالا سه چهار بار مهمون بیست و پنج نفر داشتم ولی از چند روز قبلش خواب ندارم آشپزیم عالیه تدارکاتم فوق العاده اینو من نمیگم مهمونام میگن هر بار و بار ها شنیدم رفتن تعریف کردن از مهمونی خونه من برای بقیه ولی انقدر استرس دارم تا مهمونی تموم شه خصوصا رو برنج جونم درمیاد تا برنجم اماده شه همش نگران شفته و کال بودن برنجمم الانم سی خرداد بیست و چهار نفر مهمون دارم برای تولد بچم خیلییی استرس دارم چون دیزاین تولذ هم اضافه شده اماده شدن خودموووو... شما هم اینجورید؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من با ۱۰ نفرم استرس میگیرم . از منم حیلی تعریف میکنن و فکر میکنم این تعریفها استرسم رو بیشتر میکنه انگار مبادا اون تصویر مثبتی که تو ذهنشون هست رو خراب کنم. انگار پذیرفتم که ازم توقع زیادی میره و این استرس رو بیشتر میکنه

فقط 18 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
حق داری واقعا سخته بدون کمک حتما کمک بگیر از مادری خواهری

شوهرم هست کمک میکنه ولی من در کل استرس اینو دارم برنجم بد شه یا یه چیزی کم شه یا نمیدونمممم تا مهمونی تموم شه من نفس بکشم

من همون ۵/۶ نفر هم بهم استرس میده

دیگه ۲۴ نفر ک یا خدا🤣

ترجیح میدم جوجه کباب و دورچین بدم خدمتشون🤣ک مطمئن باشم خوب در میاد

برنجشم نمیدونم توموقعیتش باشم چیکار میکنم🤣

شاید تو چند مرحله دم بدم(مثلا ب اندازه هر ۶ نفر تو یه ظرف) این که تموم شد برم ۶ تای بعدی🤣

«ممکن است امروز هوا طوفانی باشد ، اما تا ابد که باران نخواهد بارید...🕊️🤍»