2821
2789
یادش مینداختی از پیش..کادوتم تعیین میکردی😁

چار سال ازدواج کردم همش خودم یادشان میندازم ولی دیگه گفتم حتما براشون مهم نیس ک واقعا همینطور شد😢😢😢

از بعضی آدم ها تنها خاطره  میماند،از بعضی دیگر هیچ!خاطره ساختن لیاقت میخواهد…

من خودم از قبل بهش میگم کادوام میگم فلان طلا رو میخوام مثلا..میخریم..شبشم برنامه ی شام😁والا حالا بشینم منتظر که سوپرایزم کنه آخرم هیچی دستمو نگیره😂😂

گاهی در یک مکان تاریک هستی و فکر می کنی مَدفون شده ای اما در واقع تو را کاشته اند 🌱 “کریستین کین”

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولدتم،مبارک خانومی🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍰🎂🍧🍒🍬🍒🍬🍒🍬🍒🍬🍓🍉🍇🍑🍓🍉🍇🍉🍓🍑🍑🍈🍌🍐🍐🍐🍌🍐🍌🍭🍭🍭🍭

یه صلوات برای سـلامـتی محمد سبحانم میفرستی😍اَللّهُــمَّ صَّــلِ عَــلَى مُحَمَّــدٍ وَ آلِ مُحَمَّــد وَ عَجِّــل فَرَجَهُــم تیکر تولد یک سالگی پسرمه(1398/8/21)
🎍🎉🎉🎊🎊🎉🎍🎁🎀🎀🎊🎀🎁🎂🎀🎉🎊🎋🎋🎊🎉🎀🎂🎁🎀🎉🎊🎁🎂🎀🎄🎊🎂🎁🎀🎊🎍🎂🎁🎀🎄🎊🎍🎂🎁🎄🎉🎍🎂🎀 ...

خیلی خوبه ک شماها هستین😢

تولدت مبارکککککککککک عزیزممممم ایشالله صدو بیست ساله شی عشقم 😘😍😘😍😘😍😘😍😘😍😍😚😙😙😚😙😙😗😚😙😙😗😙💗💖❤💜💛💚💙💙💛💛💜💚💙💙💛💛💜💛💙💙💙❣❣💟💟❣💙💚💜💜💜💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃🌷🌷🌷🌷🌷🌷🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁🎁

اینجاس ک شاعر میگه بودیم و کسی پاس نداش ک هستیم باشد ک نباشیم وبدانن ک بودیم 💔

اینجاس ک شاعر میگه بودیم و کسی پاس نداش ک هستیم باشد ک نباشیم وبدانن ک بودیم 💔

ناراحت نباش گلم اکثرا مردا معمولا یادشون نمیمونه این چیزا به خدا فقط شوهرتو اینطوری نیست ناراحت نکن خودتو

ناراحت نباش گلم اکثرا مردا معمولا یادشون نمیمونه این چیزا به خدا فقط شوهرتو اینطوری نیست ناراحت نکن ...

آخه دیگه این خیلی شوت تشریف داره خواهر

آخه دیگه این خیلی شوت تشریف داره خواهر

عزیزم برای اینکه میخوای اوقاتت تلخ نشه از قبل بهش بگو با شوخی و خنده نزار ناراحتی بینتون به وجود بیاد 

من مجردم ولی اینجوری مواقع به بابام یاداوردی میکنم باور کن همه مردا همینن 

این چیزا رو اصلا یادشون نمیمونه اصلا نشونه از بی اهمیتی نیس کلا دور از جون شما ببخشید خنگ تشریف دارن در این زمینه ها 

عزیزم برای اینکه میخوای اوقاتت تلخ نشه از قبل بهش بگو با شوخی و خنده نزار ناراحتی بینتون به وجود بیا ...

من خیلی احساساتیممم برعکس این آقا