2821
2789

سلامخوبین. من ۷روز بود ذوره ام بعد از دومین زایمانم ۵روز شد الان ۳۵سالمه و دومین زایمانم ۷ سال پیش بود . روز اول لک سه روز بعدش پریود میشم دوروزم باز لک . این عادیه؟

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اگه کیست شکلانی نداشته باشی اره عادیه

بعد از اسیب دیدن ادما دو راه دارن یا اسیب بزنن به بقیه تا خنک شن یا کمک کنن بقیه اون اسیبو نبینن زخم خودشون التیام پیدا کنه. راه دوم انتخاب منه و تا قیامت لعنت خدا بر زنان کثیفی که راه اول رو انتخاب میکنن و ول میچرخن توی نی نی سایت جهت عقده گشایی و خنکی دلشون زندگی و روان و جسم و مال و حال بقیه رو اسیب میزنن و منطقشون اینه: دیگی که برا من نمیجوشه سر سگ توش بجوشه

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اره عادیه

ممنون عزیزم

اسم کاربریم! من نمیدونستم نمیشه عوض کرد وختی نوشتم حالم اصلا خوب نبود . خلاصه شد دیگه .حالا ک شده و نمیشه تغیرش داد برای پدرمادرم فاتحه بخون خداخیرت بده💚

اگه کیست شکلانی نداشته باشی اره عادیه

نه ندارم ممنون عزیزم

نه کمه

کاش پیرتر بودیم، مثل ریشه ها یا خیلی جوانتر بودیم، مثل شاخه ها اینجا که ایستاده ایم فقط تبر میخورد.........یکی از مهمترین ویژگی های آدمای (* امن *) اینه که دیگران نسبت به کلام و عمل او ((* نگران * )) نیستند

من ۲۲ سالمه همینم کیست تخمدان دارم

اخه از اول اینطور باشه فک نکنم مشکلی بوجود لیاد ولی یهو انقد کمباشه نگران کننده س که سنمم باید در نظر بگیرم. فارسیشو نمیدونم شما عرق کرویز مصرف کنصبح ناشتا یک لیوان شبموقعخواب یک لیوان بخور ایشالا خوب میشی

نه کمه

واقعا؟ دلیلش چیمیتونه باشه؟

پیش متخصص برو یائسگی زودرس نگیری

دلیلش چی میتونه باشه

نمیدونم باید دکتر تشخیص بده

ممنونم عزیزم

بمرور کلا پریود تغییر میکنه ..من دقت کردم هر چی سنم میره بالا ..لکه بینی اضافه شده یوقتا سه روز پریودم ..یه روز یهو روز چهارم پنجم یه کم خون میاد..

به من بگو بریم قدم بزنیم تو🌧چای بخوریم،بخندیم ،دراز بکشیم زیر🌧من آدم این طبیعتم 💑