2821
2789

زندگی پایدار و موفق؟

فک میکنین چی تو زندگیتون ب اینجا رسوندتتون؟

ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.

سکوت گاهی خیلی لازمه

صبر

گذشت

اگه فیلم چوکور نسخه زیرنویس رو ندیدی ،با من از فیلم حرف نزن🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون. 🖤اخرش میفروشی ستارتو واسه نور شمع 🖤 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بی تفاوت باش

اگ برا هرچیزی حرص بزنی داغون میشی

🕊️ویترین دل من⬅️ساراهستم،ی خانوم گوگولی وادایی👠مهربوون و رکم،اگ بی دلیل کسی،سر به سرم بزاره قوقولی🐓میشم🫥ازجنس ققنوسم،بارها ازخاکسترم متولدشده ام 🔥خدایاهرکجا اسمتو نوشتم امید جوا🍀ه زد💫شاکرخدام بخاطروجودهمسر و خواهرم 🫂معتقد ب مذهب انسانیت(یک ساعت عدالت بهتر از یکسال عبادت فیک)✅ ازمجردی نترس⚠️ از انتخاب غلط بترس ازدواج پیدا کردن ی همسفر خوبه ن فقط ی هم خونه 🏠کپی پروفایل 🚫

من اونایی که دیدم

زنه جای مناسب سکوت کرده

جایی هم که لازم بوده عایشه بازی در اورده

زندگیشونم خیلی خوبه همه جاهم مطیع بودن خوب نیست

وزن شروع ۷۵_ هدف اول ۷۰🔓👍 هدف دوم ۶۵ 🔓👍هدف سوم ۶۰ 🔒💪 هدفنهایی ۵۵🔒💪

بی تفاوت باش اگ برا هرچیزی حرص بزنی داغون میشی

تو دوره عقدم.

مامانم خیلی بهم میپره

گه گاهی فحش میده

میگه اگه داده بودمت پسر فلانی فلان طور بودی و بقیه شوهر میکنن تو هم شوهر کردی و...

ولی من واقعا و دلی همسرم دوس دارم و خیلی حرصی میشم مامانم اینجوری ک میگه

میریزم تو خودم گریه میکنم میرم تو لاک خودم نمیدونم چ کنم

ب دل سختی ها میزنم و میرم دنبال چیزی ک همه بگن نمیشه🙂♥️چون برای من نشد معنا نداره و من خدایی دارم ک غیرممکن نمیشناسه.

خانواده ها و درگیر بحث و دعوا نکنید.از زندگیتون .خوشی هاتون .پس انداز و..هیچی به کسی نگین.احترام همدیگه و همیشه نگه دارین.

نیچه عقیده داشت: افسردگی بهایی ست که آدم ها برای شناخت خود می پردازند.هرچه عمیق تر به زندگی بنگری،به همان مقدار هم عمیق تر رنج میبری!

من اونایی که دیدم زنه جای مناسب سکوت کرده جایی هم که لازم بوده عایشه بازی در اورده زندگیشونم خیلی خو ...

اینو قبول دارم که همه جا نباید مطیع بود ولی بلد نیستم عایشه بازی و مظلومم زبون ندارم🥲

اینو قبول دارم که همه جا نباید مطیع بود ولی بلد نیستم عایشه بازی و مظلومم زبون ندارم🥲

اون تو شرایطش میشی

منم اهل دعوا عایشه بازی نیستم ولی بزور جاش باشه حرفمو میزنم ولی نمیتونم گریه نکنم با گریه وسطش هق هق یدور تا بگم نفسم میره میاد

وزن شروع ۷۵_ هدف اول ۷۰🔓👍 هدف دوم ۶۵ 🔓👍هدف سوم ۶۰ 🔒💪 هدفنهایی ۵۵🔒💪

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز