2789
عنوان

شمام از این خاطرات دارین که یهو وسط روز بیاد برینه تو عصابتون

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 27 پست

وای آره منم خیلی یاد فاجعه های دوران نامزدی و عقد و اوایل ازدواجم میفتم لعنتشون میکنم

یهو تو پی ام اسم کل شبو بخاطرش گریه میکنم

یا کل روز ناراحتم و بغض دارم

دلم میخواد همه چیو فراموش کنم و بگم همشون برن به جهنم خدا واسم جبران میکنه

ولی هنوز نتونستم

وای من از دیشب ی سری خاطرات خیلی سمی دوران عروسیمون هی یادم میاد بعضیاش شرم آوره دلم میخاد آب بشم بع ...

کاش بعضیاشو ادم فراموش کنه😂

اخریش همین چند وقت پیش مهمونی بود...با دمپایی رو فرشی بودم...چنان گیر کرد به فرش داشتم با مخ میخوردم جلو همه رو زمین😂یادم میاد از خودم بدم میاد😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بله خیلی زیاد همه شم مربوط ب مادرشوهرمه، اینجوری شد سریع بپر یه آهنگی فیلمی چیزی بزار حواستو پرت کن من اینکارو. میکنم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین

وسط روز اخرشب موقع خواب وقتی تو قشنگترین لحظه زندگیت هستی حتی تو دستشویی!!

همه جا یادم میاد کلا

خدایا بخاطر همه چیزایی که دادی،ندادی،دادی پس گرفتی،ندادی بعدا میخوای بدی، خلاصه برای همه چی شکر

یه بار یکی بهم گفت الهی خوشبخت بشی گفتم چشم💔

اوه .دلم برا تاپیک سوتی تنگ شد .چرا دیگه کسی نمیزنه چقد میخندیدیم

یه صلوات برا امام زمانم میفرستی؟          گذرم تا به در خانه ات افتاد حسین،خانه آباد شدم من اُوون آباد حسین
هر روز من یه موضوغی داره یادم بیاد ریده شه به اعصابم حالا مادرشوهرت مگه چیکار کرده بود روز عروسی تعر ...

بخوام تعریف کنم طولانی میشه خودمم باز یادآوری میشه ی بار دیگه برام حالم بد میشه تا ی مدت

ولی اینجوری بگم تموم رویای روز عروسیمو خراب کرد جوری که روز عروسیم همش حالم بد بود انگار واقعی نبود داشتم خواب میدیدم چقدر روز منفوری بود ...خدا لعنتش کنه

یه بار یکی بهم گفت الهی خوشبخت بشی گفتم چشم💔

وای خداخیرت بده خیلی خندیدم😂😂😂

انسان مولد شرایط نیست،شرایط مخلوق انسان است.(بنیامین دیزرائیلی).....اگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم بی منطق نداشتم 🤎....اگه جواب منطقی نداشتی به پروفایل و کاربریم گیر نده کارت خیلی داغونه🥱روزی منم بخشی از این آسمون میشم✨

کاش بعضیاشو ادم فراموش کنه😂اخریش همین چند وقت پیش مهمونی بود...با دمپایی رو فرشی بودم...چنان گیر کر ...

😂😂😂

بابا جلوی آشنا خوردی زمین

من سرکار بودم مشتری اومده بود ، یکی از اتاقا پله میخوره ، اومدم از اتاق بیام بیرون پام گیر لب پارکت پله عین سفره پهن شدم جلو مشتری 🥲😂

بعد تازه یارو گفت شما ک اینجا کار میکنین هر روز اینجایین چطوری ندیدین🥲🥲🥲

😂😂😂بابا جلوی آشنا خوردی زمین من سرکار بودم مشتری اومده بود ، یکی از اتاقا پله میخوره ، اومدم از ا ...

😂😂😂وایییی

یکی نیست بگه خب حداقل هیچی نگو ادم بیشتر خجالت زده میشه😂😂😂🥶😓

وای آره منم خیلی یاد فاجعه های دوران نامزدی و عقد و اوایل ازدواجم میفتم لعنتشون میکنم یهو تو پی ام ا ...

منم دو سال بعد عروسیم افسردگی شدید گرفتم سر کارایی ک باهام کردن

هیچوقت هم نمیتونم ببخشمش فقط نفرینش میکنم دلم خیلی سنگینه

😂😂😂وایییییکی نیست بگه خب حداقل هیچی نگو ادم بیشتر خجالت زده میشه😂😂😂🥶😓

من کلا آنقدر میخورم زمین که خوردن زمین دیگه جزو خاطرات شرم آورم حساب نمیشه روزمرمه😂

توی بارداری م سه بار خوردم زمین بار سوم کیسه آب باز شد زاییدم🙃😂