2821
2789

دوبار طلاق گرفته چند روز پیش داشتیم باهم حرف میزدیم گفت تو این ماه ده تا خواستگار داشتم یک خواستگارشم گفت ازش خوشم آمده ولی یک بچه سه ساله داره که دست مادرشه و ظاهرش خوبه ورزشی هست حقوق گفت ۲۵ اینا میگیره

بعد گفت خواستگار داشتم مدیر عوامل یک کارخونه بوده یا خواستگار داشتم از تهران مقام داشته اونم دور بوده رد کردم

خواستگار از اصفهان داشتم کارخونه داشته ولی چون دور بوده رد کردم دوست ندارم برم شهر غریب چون شوهر قبلیش مال یک شهر دیگه بوده خیلی اذیتش کرده میزده از خونه نمیزاشته بره بیرون و خیانت هم میکرده گفت برام وفاداری خیلی مهمه حالا سوالم اینه درسته خواستگار مجرد و پولدار رو رد کنی( چون مادرش گفته مجرد باشه بعدا تو زندگی شاید منت بزارع به سرت که تو قبلا طلاق گرفتی)بعد بری زن کسی بشی که ازش خوشت آمده و یک بچه داره با حقوق ۲۵

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

زر زده خب همین یه 25 ای رو داشته

لایکارو نگاه نمیکنم. تعلیقی چندمه نمیدونم فقط بدونین قدیمی ام .فمنیست منطقی. هر چی ام بشه باز تو انتخابمی💍 همون دختر بوکسوره 🥊که خالق هنر روی کاغذه 🎨🖌 البته هنر روی کاغذ فقط نقاشی نیست نویسندگی هم هست 📖✒️ ، عاشق اشپزی ولی فقط برای خودش. من همونم که همه کاره ام ولی هیچکاره ام😂 درخواست دوستی میدی از هر تاپیکی منو دیدی همونجا علت درخواستتم بگو🧡 اگه تو یه بحثی جوابتو ندادم بدون آدم حسابت نکردم. 🖤🖤🖤بعد مدتها تو داشتی منو به این باور میرسوندی که هنوز ادمای خوب تو دنیا پیدا میشن ولی تا اومدم بشناسمت پر کشیدی، به ارزوت رسیدی و منو ارزو ب دل گذاشتی .میگفتن خاک سرده پس چرا گونه من هر شب از اشکام گرمه؟ شاید چون هنوز خاک روت نریختن؟ کاش میشد یه بار بغلت کنم، لاقل از نزدیک نگات کنم ،بشینم ساعت ها پای حرفات آخ از حرفات اون بصیرت اون صلابت اون استراتژی اون هوش اون ادیب بودنت ، شعرات...فقط میتونم دنیا دیگه رهبری مث تو به خودش نمیبینه همونطور که قبل تو ندیده بود و چه درد بی علاجیست گرفتار تو بودن ،چه موهبتیست تو را شناختن که نسیب هر کس نشود! از اون بالا برام دعا کن که بدجور سرنوشتت ارزومه ,دعا کن زودتر بیام پیشت تحمل این ادما هر روز برام سخت تر از دیروزه ,یه بیگانه میون این زمین که همش قفسه :( میدونم لایق شهادت نیستم ولی دعا کن بشم میدونم پیش اوس کریم خیلی عزیزی💔 این صبر که من (بعد از تو) میکنم افشردن جان است

هرکی نگاهش هم کرده گذاشته تولیست خواستگار

یه روز پروانه به خرس گفت : عاشقتم =) خرس خندید و گفت: الان میخوام بخوابم برو بیدار شدم با هم حرف میزنیم ..خرس به خواب زمستانی رفت و وقتی بیدار شد داد زد :پروانه من عاشقتم :ولی خرس نمیدونست که عمر پروانه 3 روزع هیچوقت نزارید دیر بشع

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز