2777
2789
عنوان

خیلی دلم گرفته.....خدایاکمکم کن

199 بازدید | 22 پست

۵ساله که دیابت دارم.یعنی از۲۰سالگی.خداروشکرتواین۵سال و۸ماه حاملگیم به لطف خداومصرف داروی دوز کم و ورزش وتغدیه سالم قندم خوب خوب بودفقط توحاملگی وشیردهی چون مصرف داروبرای بچه ضررداشت بایدانسولین بزنم.اون هفته برااینکه آب کیسه آبم کم بودبستری شدم تودوروز اول خوب شدم وآب ازدست رفته ترمیم شداما...متاسفانه دکترزنانم یادش رفت من دیابت دارم وانسولین استفاده میکنم همون روزاول اشتباهی بهم سرم قندی زد😢😢بعدازاینکه نصف سرم رفت توخونم یادش اومدسریع دستوردادسرمموقطع کنن تاتوی کمانرم اماچه فایده قندنرمالم از۸۰رفت۲۵۰.یه هفته بیمارستان نگم داشتن که قندموبیارن پایین امانشدآخرخودم به رضایت خودم مرخص کردم خودمورفتم پیش دکترمتخصص غددخودم اونم چندنوع انسولین برام نوشت وگفت تامیتونی آب بخورتاسرم ازبدنت دفع شه.هنوزم بعدیه هفته قندم نوسان داره.نمیدونم چطوریه سری اسم خودشونومیذارن دکتر.دلم داره پاره میشه نمیتونم پیش اطرافیانم بروزبدم چون به اندازه کافی ناراحتن میریزم توخودم بدای همین دلم داره پاره میشه😭😭

عزیزم متاسفم ان شا الله کوچولوت سلامت بیاد دنیا

ادب ،مثل عطر میمونه،ما برای خودمون استفاده می‌کنیم اما دیگران لذت می‌برند. وقتی یه نفر رو میبینید قشنگ سلام علیک کنید 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وای هیچ وقت به دکترا اعتماد کامل نکن. خودت روی سرم و داروها رو بخون. حالا نی نی سالمه؟ 

آره بخدانبایدبه هیچ دکتری اعتمادکرد.حال دخملم الان خوبه.۲۲خردادبایداورژانسی عمل شم تااون موقع هم روزی۵باربایدانسولین برنم وهفته ای۲بارنوارقلب وسونوبدم تابچه آسیبی اگردیدمتوجه شن زودتربخوابم برای عمل

اون پزشک باید قبلش خوب پرونده تو میخوند.چجوری انقد سهل انگارانه با جون یه آدم نه دوتا ادم بازی میکنه.

عزیزم طب سنتی برای دیابت درمان داره بابای من فعلا تحت درمانه تا ببینیم چی میشه

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
آره بخدانبایدبه هیچ دکتری اعتمادکرد.حال دخملم الان خوبه.۲۲خردادبایداورژانسی عمل شم تااون موقع هم روز ...

خدا رو شکر که حالش خوبه. ازون دکتر نفهم هم یه حال اساسی بگیر منکه اگر جات بودم پروانه مطبشو میکوبندم تو سرش

اون پزشک باید قبلش خوب پرونده تو میخوند.چجوری انقد سهل انگارانه با جون یه آدم نه دوتا ادم بازی میکنه ...

عزیزم من کلم قندم خوب بودمن دیابت افت قندی هستم.حتی توماه۶بارداری انقدرقندم پایین بودکه دکترغددخودم بستریم کردامادکترزنانم زدهمه چیزوخراب کرد.بازخداروشکرمیکنم سایش بالاسرم بودنذاشت همه ی سرم بره توخونم اگراینطورمیشدمیرفتم توکما

عزیزم من کلم قندم خوب بودمن دیابت افت قندی هستم.حتی توماه۶بارداری انقدرقندم پایین بودکه دکترغددخودم ...

آها ان شاءالله مشکلی برای خودتون و نی نی تون پیش نیاد

ما شیشه ی عطریم،بگویید به سنگ...🌷✌
خدا رو شکر که حالش خوبه. ازون دکتر نفهم هم یه حال اساسی بگیر منکه اگر جات بودم پروانه مطبشو میکوبندم ...

ازشانسم پام پیشش گیره آخه خیلی سخت گیری میکنن برای سزارین این دکترراضی شد۲تومن پشت دست بگیره عملم کنه پولشم پیش پیش گرفت من فقط منتظرم عملم کنه من میدونم واون.الان انقدرترسیده که مثل پروانه دورم میچرخه.اماچه فایده زنیکه نفهم اسم خودشم میذاره متخصص