2789

۶ ۷ماه پیش با یکی دیگه میخواست ازدواج کنه یک روز قبل عقدش همه چی بهم خورد اون سری هم عقدش دعوت کرده بود تو محضر بود هم جشنش ولی این بار حتی بهم نگفت قصد ازدواج دارم یا خواستگار دارم یهو استوریشو باز کردم دیدم با لباس عروس عکس گذاشته من اونو چند بار خونم دعوت کرده بودم این اواخر با هم بیرون رفته بودیم من مهمونش کرده بودم و خیلی صمیمی هم بودیم چرا اینجوری کرد اخه بهش تبریک فرستادم و گفتم قهرم یاهات اونم نوشت تو عزیزترین کسمی شرایط جور نشد و این حرفا

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گیر نباشید تو این مسائل

توقع هم نداشته باشید

حق داشته

قهرم چیه

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

بهش حق بده اون یک بار توی این شرایط بوده و بهم خورده و حس خیلی وحشت ناکی داشته

ترسیده که اگه دوباره هم همچین اتفاقی بیوفته چیکار کنه و خیلی خجالت می کشیده

برای همین ترجیح داده احتمالا به کسی نگه و مراسم رو خیلی خودمونی برگزار کنه که خیالش جمع بشه

انشاالله برای مراسمات بعدی دعوتت میکنه

میدونی این مراسمات هم یک چیز دوطرفست شاید اصلا خانواده داماد گفتن کسی رو نگید فقط خودی باشیم

پس شما از دوستت ناراحت نشو گلم

گیر نباشید تو این مسائل توقع هم نداشته باشید حق داشته قهرم چیه

خب من اونو همه جا دعوت کرده بودم پا به پای خانوادم حتی وقتی عروسیم دعوت کردم اضلا صمیمی نبودیم این چند ماه اخیر خیلی صمیمی تر شده بودیم

خب من اونو همه جا دعوت کرده بودم پا به پای خانوادم حتی وقتی عروسیم دعوت کردم اضلا صمیمی نبودیم این چ ...

اگر کاری انحام میدیم همیشه نباید توقع رفتار برابر هم داشته باشیم

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

بهش حق بده اون یک بار توی این شرایط بوده و بهم خورده و حس خیلی وحشت ناکی داشتهترسیده که اگه دوباره ه ...

حالا دعوتم نمیکرد پس چرا به دروغ میگفت قصد ازدواج ندارم

بهش حق بده اون یک بار توی این شرایط بوده و بهم خورده و حس خیلی وحشت ناکی داشتهترسیده که اگه دوباره ه ...

من اون سری براش سکه و گل خریده بودم ببرم سر عقدش بهش بدم گفت نمیخواستم دوباره واسم هزینه کنی

حالا دعوتم نمیکرد پس چرا به دروغ میگفت قصد ازدواج ندارم

عزیزم اون مراسمش که بهم خورده خیلی به غرورش بر خورده

شما درکش نمیکنی

برای همین اینجوری میگفته که بقیه حس کنند حالا مراسمش بهم خورد زیاد ناراحتم نبود

درصورتی که از داخل داغون بوده بنده خدای

من اون سری براش سکه و گل خریده بودم ببرم سر عقدش بهش بدم گفت نمیخواستم دوباره واسم هزینه کنی

شما یک سکه و یک دسته گل هزینه کردی خداخیرت بده

ولی اون ابرو و حیثیتش جلو همه رفته به خاطر کنسل شده مراسمش عزیزم