2821
2789
عنوان

اوتیسم

32 بازدید | 6 پست

کیا کودک اوتیسم دارن؟ من دخترم دو سال و 8ماهشه و از یک سالو نیمگی احتمال اوتیسم رو براش دادن تاخیر تکامل داشت از 7 ماهگی داره کاردرمانی میره هرمدل کلاس کاردرمانی گفتار درمانی و بازی درمانی رو بردم و انواع متخصصین مغز و اعصاب و روانپزشک و روانشناس هارو داره و بارها تو این مدت تشخیص اوتیسم و عدم اوتیسم گرفته گاهی پیش رفت داشته باز متوقف شده و پسرفت کرده تا درنهایت اینهفته تشخیص قطعی اوتیسم سطح شدید رو از تیم ارزیابی متشکل از متخصص مغز و اعصاب روانپزشک و روانشناس کودک گرفت -و الان درونم پر از تلاطمع , عاشقانه دوستش دارم و از آینده ی مبهم میترسم واقعا غمگینم من سالها در انتظار ب چه بودم و نشد و هزاران آرزو و رویا برای بچم داشتم , حالا اصلا نمیدونم باید چه جوری یه اینده ایمن براش بسازم

من پسرم 7 سالشه و اوتیسم.

تاخیر رفتاری و گفتاری نداشت، عادی بود تا سه سالگی. از سه سالگی ، چون از محیطهای شلوغ بدش میومد و حرکت های تکراری داشت و به روتین علاقه داشت، پیگیر روانشناس شدم، و تشخیص اوتیسم گرفت.

با غریبه ها به شدت اضطراب داره، ولی یادگیری وهوشش خیلی بالاست. بیشتر از 20 سوره قران حفظه، زبان انگلیسی بیگ فان 1 و 2 رو کامل بلده الان داره ادامه می ده. موسیقی نت ها رو می شناسه و بلز می زنه. الان قراراه بره کلاس ملودیکا، ولی به خاطر همکاری که با سنجش نداشت و مسئول سنجش می خواست تنهایی باهاش صحبت کنه، همکاری نکرد، و خیلی جفاکارانه، خیلی جفاکارانه، به مدرسه استثنایی اتیسم رفت.

من خودم دروس کلاس اول رو باهاش کار کردم با کمک معلم خصوصی، الان از یک بچه ای که عادی مدرسه رفته، دانش بالاتری داره، ولی مجبوره بره مدرسه اتیسم.

الان تنها مشکلی که باهاش دارم، یه مقدار ترک روتین های معمول و همین طور بعضی از مهمونی ها هست. غیر از این مشکل خاصی باهاش ندارم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من پسرم 7 سالشه و اوتیسم. تاخیر رفتاری و گفتاری نداشت، عادی بود تا سه سالگی. از سه سالگی ، چون از مح ...

الان هر روز تایم زیادی براش می یگذارم، بازی و انواع هنرها.

سفال عالی کار می کنه. کانال های مختلف برای هر کدام از فعالیت هاش توی بله زدم، که بتونم تک تک ثبت کنم و ارشیو بشه. چون همکاریش خیلی بیشتر شده نسبت به قبل. یوگا و نقاشی و هنردرمانی باهاش کار می کنم. با نظر متخصص. واقعا هیجاناتش برون ریزی می شه.

سخته قبولش، خیلی سخته، خیلی سخته، برای من عادی نشده و نمی شه، من به سیگار و قرص اعصاب رو اوردم و واقعا با همین ها و قهوه روزهام سپری می شه و سرپ ا هستم. من کمکی هم ندارم، ولی سعی می کنم نیفتم تا این بچه به جایی که حقش هست برسه.

الان هر روز تایم زیادی براش می یگذارم، بازی و انواع هنرها. سفال عالی کار می کنه. کانال های مختلف برا ...

خداروشکر اما بچه ی من اصلا یادگیری نداره درواقع اصلا ادراکی نداره خیلی سطح درک و فهمش و هوشش پایینه ,اصلا غریبه رو از خانواده تشخیص نمیده ,دایما حرکات تکراری و بهم ریختگی حسی و عصبی داره , راه نمیره غذا به سختی باید بهش بدم حتی برای یاد گرفتن جویدن من 20 جلسه گفتاردرمانی حسی بردم تا یاد گرفت بجوه غذا رو - یه سری غذاهای خاصی میخوره فقط, از صدا ها از نورها از شلوغی بیزاره , کوچک ترین مفاهیم ساده رو نمیفهمه و درک نمیکنه مثلا بگم اینو بده اونو بده اصلا متوجه نمیشه واکنش به اسمش نداره ارتباط چشمی نداره توجه اشتراکی نداره حتی کارتن و تلوزیون و گوشی ام علاقه نداره اصبا متوجه نمیشه یعنی,قبلا بهتر بود اما با سرعت نور داره پسرفت میکنه بااینکه کاردرمانی مداوم داره میره ,بازی متوجه نمیشه همه چیزو پرت میکنه جیغ زیاد میزنه خواب درستی نداره یبوست شدید داره و خیلی از مشکلات دیگه -کلام داره اما قبلا بعضی کلمه هایی رو که میگفت رو میفهمید اما الان دیگه نمیفهمه فقط تک کلمه ای اونم تکرار بی هدف مثلا هر چند روز یه سری از کلمات رو بی هدف تکرار میکنه بعد یادش میره باز یه سری کلمات دیگه طوطی وار تکرار میکنه و هیچ کاری رو تقلید نمیکنه

خودمم آریتمی قلبی دارم و نمیتونم هیچ قرض آرامبخش و اعصابی بخورم یا قهوه و سیگار و انرژی زا و اینچیزا استفاده کنم واقعا دارم از پا درمیام -روزی نیست بهش نگا نکنم و تو دلم نگم خدایا اگه این بچه سالم بود چی میشد , اینقدرم زیباست اینقدرم زیباست هرکی میبینه محوش میشه , صورتشو انگار از روی عروسک ساختن

خودمم آریتمی قلبی دارم و نمیتونم هیچ قرض آرامبخش و اعصابی بخورم یا قهوه و سیگار و انرژی زا و اینچیزا ...

خدا حفظش کنه، پسر منم خیلی قشنگه خیلی... قشنگ و خوش تیپ، هرچی بپوشه انگار یه مدله، می فهممت عمیق، ببین من سال هاست که درگیر هستم. من هم هر روز می گم مگه چی از خدایی خدا کم می شد که من هم یک بچه عادی داشتم . مگه من چه گناهی کردم، چه دلی سوزوندم. یا مثلا فلانی مگه چه کار ثوابی کرده بود، چه کار خوبی کرده بود که دو تا یا سه تا بچه عادی بهش دادی و من ...

می خوام بگم که کامل درکت می کنم. ولی یه چیزی رو هم می خوام بهت بگم، من سال هاست درگیر این ماجرا هستم، یک لحظه، حتی یک لحظه، حتی توی خواب رها نشدم. بارها به مرز خودکشی رسیدم و خودم رو بالا کشیدم. تو هم ناامید نشو. کاردرمان و گفتار و ... ببرش، ولی سعی کن رابطه اش با خودت خیلی عمیق باشه، که حداقل از تو یادگیری داشته باشه، پسر من هم یادگیریش خوبه، ولی باید با زبون خودش باهاش صحبت کرد، به یه شیوه خاصی اموزش داد که خودت کم کم قلقش دستت میاد. مثلا موسیقی رو ، معلمش به شیوه خودش یادش می ده، و خوب یاد می گیره. توروخدا ناامید نشو. اگه دوست داشتی برام درخواست دوستی بگذار، شمارم رو بگذارم باهم صحبت کنیم. ما مادران اتیسم، توی این دنیا، بعد از خدا، غیر از همدیگه کسی رو نداریم.