2821
2789
عنوان

من استاد موسیقیم از لباس تکراری پوشیدن خجالت دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 96 پست
سلام ببخشید تایپک غیرمرتبطه تقریبا ولی قبلا پیامتونو دیده بودم که گفته بودید پیانو رو یک مقدار کلاس ...

سلام

کمتر از یکسال رفتم

حدود ۸ ماه

It is a truth universally acknowledged, that a person in possession of a pile of books, must be in want of more shelves

انقدر دوست دارم کمدم این مدلی بشه.ولی نمیتونمنمیگم تکراری نمیپوشم و هر دفعه یه لباس میپوشما، نه تکرا ...

منم

-حال خوب را باید خودت بنوازی با تار های شادی و نُت های بیخیالی🎻💛⚡️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واقعا مفید ترین تایپکم بود خیلی ذهنم اشفته بود یکم راحت تر شدم.پیانو و هنگدرام.

خداروشکررر

درکت میکنم منم واقعا خیلی برام مهم بود اما دیگه داره عادی سازی میشه . درآمدها و قیمت ها طوری نیست همیشه پول به لباس بدیم

شخصیت قشنگ ، حرفه ای بودن تو کارت و تمیز و خوشبو بودن خیلی مهمتره

البته توجه به تستایل و مرتب بودن هم جز مسائل مهمه

با اجازه بزگترای جمع پرستارم و کل عمرم با یه لباس میرم سرکار گمونم من باید از شرمساری تا الان قطره ای درعمق خاک باشم.

الانم دارم تو حیاط بیمارستان ناهار میخورم و عین آدم فضاییا نگام میکنن🌚

واقعا چهل کیلویی ؟خیر دیگه نپرسید / در رابطه با زندگی شخصیم دیگه سوالی نپرسید موظف نیستم در  فضای مجازی شفاف سازی ای کنم یا گرهی از ذهن کنجکاو کسی بازکنم اونم وقتی که درمورد زندگی "شخصی" منه پیروز باشید. 

منم احساس میکنم برای خودشون ارزش قائلن

نظر شماست.بنظر من اصلا اینجوری نیست.تمیز و مرتب بودن شخص و لباسش بله ولی هر روز عوض کردن لباس از نظر من ربطی ارزش قائل شدن نداره.هر کسی ی چیزایی براش اهمیت داره.من شخصا ببینم کسی خیلی رو ظاهر زوم داره و هر روز تنوع لباس سریع ازش زده میشم و ارتباطم باهاش کم میشه چون از نظرم ی ادم خیلی سطحیه و تفکرمون خیلی با هم فرق داره و قطعا نمیتونم باهاش کنار بیام.

نه مگه چقدر حقوق میدن هر روز یه لباس بپوشیم.

حقوقش بد نیست ولی مامانمم میگه جقد میخری لباس ولی من یبار تو این سن زندگی میکنم

با اجازه بزگترای جمع پرستارم و کل عمرم با یه لباس میرم سرکار گمونم من باید از شرمساری تا الان قطره ا ...

عزیزم کادر درمانی مثل منن موفق باشیی منم تو فضای بیمارستان اینا برام مهم نیس ولی اراسته میرم

انقدر دوست دارم کمدم این مدلی بشه.ولی نمیتونمنمیگم تکراری نمیپوشم و هر دفعه یه لباس میپوشما، نه تکرا ...

کلا چیزای بیسیک داشت باشی خیلی راحت میشی دیگه مطمئنی بی لباس نمیمونی باز اگر خواستی میتونی چندتا چیز خاص هم اصافه کنی که خیلی یکنواخت نباشه