2789

عکس میزارم تاپیکم رد میشه .پسرم ۳ ماه و نیم هست اطراف مقعدش قرمز شده .پریروز یه قطره خون رنگ روشن با رگه قرمز تو پوشکش بود که متوجه شدم مشکل از مقعدش هست هوش مصنوعی گفت پماد زینک بزن و خشک نگهدار و ... منم انجام دادم تا الان هیچ خونی ندیدم اما الان پوست اطراف مقعدش قرمز شده چیکار کنم عصری ببرم دکتر ؟

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ححتما ببر.احتمالا یبوست داره. ولی ممکنه چیز دیگه هم باشه. معطل نکن و قطعا ببر

عضو گروه رز قرمز هستم. وزن شروع ۸۸.۴۰۰. تاریخ شروع، ۱۰/۸/۱۴۰۰. هدف اول.۸۰‌  هدف دوم. ۷۵. هدف سوم۷۰. هدف چهارم. ۶۵.  وزن فعلی. ۸۸.۴۰۰

حتما ببر دکتر

یبوست نداره

تقصیر دلم نیست تماشای تو زیباست ❣️برای خونه دارشدنم دعا کنید🙏 مامان عزیزم خیلی زود تنهامون گذاشتی 😔🖤 لطفاً هرکی امضامو دید یه صلوات برای شادی روح مادرم بفرسته 🙏

ببری دکتر بهتره

ولی احتمالا حساسیت به لبنیات داره

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...

ببری دکتر بهترهولی احتمالا حساسیت به لبنیات داره

اگه شیر مادر میخوره ممکن بخاطر غذایی که مادر مصرف داره هم حساسیت داده باشه

تنها دلیل ادامه دادنم تو روزهای سخت فقط تو بودی مامان.بمونی برام عزیزتزینم
اگه شیر مادر میخوره ممکن بخاطر غذایی که مادر مصرف داره هم حساسیت داده باشه

اره

ولی دختر منم اینجوری شد بردم دکتر گفت چندروز شیر و گوشت گاو نخور

میگفتن ما آریایی هستیم عرب نمیپرستیم اما الان در کنار اعراب از حمله به ایران حمایت میکنن و خوشحالن به هرحال حلال زادگی قسمت هرکی نمیشه 😁.....نظام که هیچ ، حتی شعار هایمان را هم نتوانستید تغییر دهید ... لبیک یا خامنه ای❤ که آبراهام اومده بود نجاتتون بده؟! 😁 توهمی ها شبا بیاین تو خیابون ببینید چه خبره بعد حرف از ضعف ایران و ایرانی بزنید...