2789
عنوان

دوستم نامزدیش دعوتم نکرد ناراحتم واقعا شما بودین ناراحت نمیشدین

| مشاهده متن کامل بحث + 523 بازدید | 87 پست
دردت بخوره تو سر دوستم خیلی بی لیاقتی بود حتی یه بار بهش گفتم عکس چایی خواستگاری تو بفرست براتون یه ...

🙄🙄🙄والا این دوست نبوده...

پشت هریک از این اکانت های مجازی یه دل هست...سعی کنیم با ملایمت باهم رفتار کنیم که باعث شکستن دل هم دیگه نشیم❤️😊کاش منم مثل لاک‌پشت، لاک داشتم که هرکسی اذیت‌م میکرد میرفتم تو لاک خودم.کاش فدایت شده بودم حضرت بابا💔مثل آن مرداب غمگینی که نیلوفر نداشت حال من بد بود اما هیچ کس باور نداشت!... تودِلی مامانی من عاشقتم28w

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خوب کردی آدمایی مثل اینا که شوهر ندیدن ارزش ارتباط رو ندارن

اره ولی درکت میکنم

خیلی سخته تو از ته دل به کسی محبت کنی

بعد که به خواستش رسید از این رو به اون رو بشه

من واقعا چندماه خیلی اذیت شدم تا فراموش کردم

نامزدی فقط اقوام درجه یک دعوت میشن نه دوست . درسته شما معرف بودی دلیل نمیشه تو هرچیزی دخالت کنی و اظ ...

بالا تر گفتم..

نامزدی یه شهر دیگه بود حتی اگه میگفت من نمیتونستم برم

فقط نشستم برا خودم گریه کردم که خاک تو سرت ی تعارف خشک وخالی جهت دلخوشی هم بهت نزد

بخدا خودمم ..💔

خیلی ناراحت کنندس

حالا من اومدم باهاش سرد برخورد کنم که حساب کار دستش بیاد، فکر کنم اونم دنبال بهانه بود دوستیشو تموم کنه باهام، چون بعدش من نتونستم دوباره قطع ارتباط رو تحمل کنم چندین بار بهش زنگ زدم و پیام دادم ولی جوابمو نداد. اطرافیان بهم میگفتن ولش کنه چرا انقدر بهمت ریخته یه دوستیه دیگه، ولی واسه من واقعا سنگین بود

خیلی ناراحت کنندسحالا من اومدم باهاش سرد برخورد کنم که حساب کار دستش بیاد، فکر کنم اونم دنبال بهانه ...

اُ بهترین کار و کردی واقعا کار دوستت که حتی جواب پیامت ام نداده خیلی زشت بود

اینا خیره عزیزم منم یه دوست داشتم جای خواهر نداشته ام بود ۷ سال دوستی یهو از این رو به اون رو شد الان یک سالی میشه که کات