2821
2789

هرکسی خواهد رَوَد در مکتب عشقِ 'حسین' (ع)

ثبت نامش را فقط 'عباس' (ع) امضاء میکند♡

-

امروز بزرگترین سنگر و جهاد، حضور در میدان است. امروز حضور در مساجد و بخصوص تجمعات میادین از هر امری واجب تر است. اگر می خواهیم در این گردنه تاریخی شیعه و نظام اسلامی نقش داشته باشیم و خنثی کننده بزرگترین توطئه ها علیه نظام باشیم، خود و خانواده با تمام وجود در مساجد و تجمعات شبانه میادین شرکت کنیم. با پرچم، با روح حماسی و شجاعت ... این تجمعات روزانه و شبانه تا هر زمان که خطر دفع شود باید ادامه پیدا کند.جهاد ما حضور در این میدان است و همچنین تشویق دیگران بر شرکت. هر کسی جهاد خودش را دارد.ایستاده در طرف درست تاریخ🇮🇷🇮🇷🇮🇷 مرگ بر آمریکا و اسرائیل جنایتکار و تمام طرفداران آنها.. صهیونیزم جهانی نه تنها دشمن اسلام بلکه دشمن بشریت است

💚

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز