2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

بزن لهش کن😂

میگن وقتی اسب بخواد از رودخانه رد بشه اول آب رو گل آلود میکنه بعد رد میشه!! میدونید چرا؟ چون تصویر خودشو تو آب میبینه و تحت هیچ شرایطی پاشو رو اون تصویر نمیذاره! چون فکر میکنه که هم نوع خودش تو آب هست... در حالی که یه عکس بیشتر نیست...! اونوقت ما آدمها : رو دل های همدیگه، رو شخصیت همدیگه، رو احساسات همدیگه، و روی کسانی که دوستمون دارند و شاید دوستشون داریم، خیلی ساده پا میذاریم و رد میشیم..!!️

نمیشه متاسفانه خودت باید جمع کنی 😂

تو خنکی اون ور بالشتی، چایی بعد کاری، سیگار نیمه شبی، تو اولین بارون پائیزی، بغل شدن وسط گریه ای، بوی خاک بارون خورده ای، تو شیرینی اولین حقوقی، بوی خوب لباس نویی، تو بوی یاسی، آب رو آتیشی، رنگین کمون بعد بارونی، تو مجموع احوالات خوب جهانی.✨ ♡۱۴٠۳.۱۲.۱۲♡

از اول زندگی نباید بذارید که بندازن و شما بردارید

خوشبختانه خانواده همسرم زحمت این قضیه رو کشزدن و به پسراشون نظمو یاد دادن

منم به پسرم یاد دادم لباسا و وسایل شخصیشو سره جاش بذاره

خیلی جا ها جواب دندون شکن دارم اما میترسم جای دندون دل بشکنه 🥲 پس دوست عزیزم ریپ نزن 🌹 به خاطر چند تا مغز پوسیده کاربریم تعلیق شد 😭😭😭 نی یار های محترم قبلش بگید چرا تعلیق میکنید ممنون میشم 😑هر نی نی یاری بیاد سمتم جیغ میزنم 🥴

سخت نگیر

من همسرم مرتبه تو اکثر موارد

اما لباس همینجوری میندازه تو کمد😂منم هر موقع وقت کنم میرم مرتبش میکنم

دوستم سر همین موضوع همش بحث میکنه با همسرش

به منم چه جوری بیخیالی

منم میگم مهم نیست

تازه ذوقشم میکنم خیلی وقتا🤦🏻♀️😂

چرا جملات سطحیتان را با «ما مردها با ما زنها»شروع میکنید؟لطفا کژی،کمبود های عاطفی و ایراداتتان را به پای کل جمعیت زنان یا مردان ننویسید.مثلا بگویید من زیاد دروغ میگویم نگویید ما مردها نمیتوانیم راست خیلی چیزها را بگوییم.یا بگویید من بداخلاقم نگویید ما زنها تمام پاییز خلقمان تنگ است....

سخت نگیرمن همسرم مرتبه تو اکثر موارد اما لباس همینجوری میندازه تو کمد😂منم هر موقع وقت کنم میرم مرتب ...

شما چه زمانی از روز لباسارو میندازید ماشین که یا چه تایمی رو اختصاص میدید به مرتب کردن خونه که همیشه مرتب باش در طول روز؟

براش جایزه بزار😁

خیلی از مردا با نظم مشکل دارن

همین که دسترسی داسته باشن به اون چیز براشون کافیه

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀

براش جایزه بزار😁خیلی از مردا با نظم مشکل دارنهمین که دسترسی داسته باشن به اون چیز براشون کافیه

شوکلات خوبه؟😂

من داداشم همینطوره

اگه استیکر و گیف نبود من نصف مهارت ارتباطیم رو از دست میدادم👍😕😄🫠 𓂃 ࣪ ִֶָ🦋་༘࿐ ⋆🪐⋆

شوکلات خوبه؟😂من داداشم همینطوره

اره

شوهر من لباساش میندازه رو دسته مبل

من میزارم تو کمدش،وقتی سرکار برمیگرده میگه لباسام کو؟کجاس؟

وقتی میبینه تو کمده میگه دیگه نزار اینجا راحت نیستم😒😐

بهار که بیاید در این سرزمین گلستانی خواهد شکفت؛ما هزاران گل پر پر در این خاک کاشته ایم...🖤🥀