2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

اره گفت تایید کن ربات نیستی و..

چون ۳ ماه تو اینستا نرفتیم و یهو رفتیم خیلیارو ریات تشخیص داده هرکیو میبینم میگه پیجم پریده ولی نگران نباش کارایی که ازت میخواد و انجام بده برمیگرده

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

چون ۳ ماه تو اینستا نرفتیم و یهو رفتیم خیلیارو ریات تشخیص داده هرکیو میبینم میگه پیجم پریده ولی نگرا ...

دیروز انجام دادم هنوز بر نگشته صفحه ام سر جاشه ولی میزنه پوشش خبری بازخوانی نمیشه چند بار ویدئو آپلود کردم حتما باز فک میکنه رباتم 😭

دیروز انجام دادم هنوز بر نگشته صفحه ام سر جاشه ولی میزنه پوشش خبری بازخوانی نمیشه چند بار ویدئو آپلو ...

ویدیو هایی که فرستادی کامل ارسال شدن؟

۲۴ یا ۷۲ ساعت بعد برمیگردع همونلحظه برنمیگردونن که

تورا دوست دارم بدون آن که علتش را بدانم محبتی که علت داشته باشد یا احترام است یا ریا ...

واسه منم چند وقت پیش دوبار اینطوری شد ویدیو دو که فرستادم دو روز یا یروز بعد برگشت

من صفحه ام سرجاشه میزنه پوشش خبری بازخوانی نمیشه بر شما هم اینجوری بود چند بار ویدئو آپلود کردم نکنه فک کنه رباتم😥

اره یعنی امیدوار باشم بعضیا میگن برنمیگرده

تازگیا واسه خیلیا اینطوری شده و بعدش برگشته چند روز پیش هم یه کاربر گریه میکرد پیجم رفتهه واس اون گفتم برمیگرده برگشت😂

تازگیا واسه خیلیا اینطوری شده و بعدش برگشته چند روز پیش هم یه کاربر گریه میکرد پیجم رفتهه واس اون گف ...

خدا کنه برگرده واسه منم یه پیج دیگه ام زدم اونم گفت تایید هویت کن بیخیال شدم😭

من صفحه ام سرجاشه میزنه پوشش خبری بازخوانی نمیشه بر شما هم اینجوری بود چند بار ویدئو آپلود کردم نکنه ...

آره واسه منم اینطوری بود اینطوری فکر کنم امیدش بیشتره تا اینکه صفحه بپره

نه دیگه ویدیو رو فرستادی بررسی میکنه برمیگرده