2821
2789
عنوان

احترام پیش بقیه

76 بازدید | 8 پست

نمیدونم از کجا شروع کنم چرا بعضیا هر جا میرن با احترام باهاشون برخورد میشه

من خودم هر جا برم همیشه انگار اضافیم حتی کسی که منو نمیشناسه

یا تو فامیل مراسم چیزی باشه اصلا دعوتم نمیکنن

همیشه هم میگن مقصر زن فلانی دعوت نمیکن هیچ یه عالمه هم پشتم حرف میزنن بخاطر کار نکرده اون همه حرف بارم میشه واقعا قلبم میشکنه خیلی

جای خنده دارش اینجاست مثلا مراسم ختم میرم دیگه برای سوم یا چهلم صدا نمیزنن همه رو دعوت میکنن حنی هزار بار غریبه رو

یا مثلا یه کاری انجام میدم اصلا نمیبینن

ولی همون کار کسی دیگه هم انجام بده هزار بار مورد تفدیر و تجلیل قرار میدن

ادمها وقتی بودنت براشون مهمه که کم ببیننت،تکراری نباشی واسشون،یه چندوقتی زیاد نزدیکشون نباش گاهی بهش ...

آخه نزدیک هم نیستیم کلا تو اینجور جاها میبینیم همو

یه نفر خیلی نزدیک بود چند بار رفتم دیدم عزت و احترام ندارم نرفتم

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

منم عروسی دخترخاله شوهرم بود همه رو دعوت کرده بود یعنی باورم نمیشد برادرشوهرم که جدا شده بود رو با بچه هاش خواهرشوهرم و همه رو گفته بود منو شوهرمو نه، الانم دلیلشو نفهمیدم تو مراسما همو میبینیم احترام میذاره ولی دلم صاف نمیشه حالا توی ده سال ازدواجم بادعوت خودش فک کنم سه بار رفتم خونه شون همه رو هم دعوتشون کردم پس دادم

منم عروسی دخترخاله شوهرم بود همه رو دعوت کرده بود یعنی باورم نمیشد برادرشوهرم که جدا شده بود رو با ب ...

الانم عروسی پسر دایی شوهرم بود همه رو دعوت کرده بود اصلا یه کسایی که باور کردنی نبود الا م

منم میگم حداقل دعوت نمیکنی چرا پشت سرم حرف میزنی فلانی این و اون با این حرفشون واقعا دلم و میشکنن

منم عروسی دخترخاله شوهرم بود همه رو دعوت کرده بود یعنی باورم نمیشد برادرشوهرم که جدا شده بود رو با ب ...

نمیدونم انگار احترام ما احترام نیست کلا کارایی من به چشم هیچ کسی نمیاد انگار وظیفه هستش