2821
2789
عنوان

خواستگاری با تفاوت سنی

| مشاهده متن کامل بحث + 187 بازدید | 23 پست

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

منو همسرم ۱۰ سال اختلاف داریم اما خدا رو شکر دیدگاههامون و حس و حالمون خیلی به هم نزدیکه، هیچ وقت پی ...

اتفاقن خودشم عجله ای ندارم گفتش که هرچقدر میدونی نیازه زمان بزار

خوشبخت ترین بشی عزیزدلم

بستگی ب خودت و خانواده و ارزش ها و ضد ارزش های شخصیتون داره...ببین اون میتونه تورو کنترل کنه....چیزهای تجربه کرده تو حتی تو خواب ندیدی....من خودم نمیسپدم...ولی بعضیا براشون مهم نیست و با امکانات شوهره حال میکنن و پز هم میدن...من و شوهرم فاصله سنی کمی داریم خیلی فشارهای زیادی تحمل کردم تا زندگیمون پیش بره...سن بالای مرد یعنی امکانات بیشتری رو فراهم کرده قبل اینکه تو بیای...

حرف آدمهای بی سواد نیروی جاذبه عدد نیست پیر شدن عدد نیستسلامتی عدد نیستفرهنگ متفاوت عدد نیست

توهین نکن. مگه پیر شدن و سلامتی و فرهنگ کمیته ک بشه گفت عدد هس یا نه باسواد؟

اگه یه عاشقانه آرام و نجیب خواستید، خوشحال میشم تاپیک رمانم رو بخونین. قصه ی عشقی که نبض داشت.. Busca en ti mismo todo lo que eres

سلام عزیزم. من و همسرم 11سال اختلاف سنی داریم.همه چی بستگی به خودتون داره ورفتار اون اقاهم خیلی ملاکه .یعنی اینکه انسان منطقی.بروز.پرانرژِی باشه .و اینکه سطح پختگی خودتون چقدر باشه .

البته اینم بگم تو ظاهر زیاد مشخص نمیشه چون خانما بعد از بارداری دچار یه مقدار شکستگی میشه ان .

ما 8سال دوست بودیم یک سال و نیمم هست نامزدیم . انسان فوق العاده ای .بیشتر از اینکه همسرم باشه رفیقمه .و واقعا احساس میکنم من خوشبخت ترین خانممم

سطح سواد عاطفی و رفتاری خیلی بالایی برخورداره . مقام زن خیلی براش محترمه .من تو زندگی خودم تصمیم میگیرم و همیشه هم میگه شما یه خانما مستقلی و این تعهد و تاهل نباید جلو پیشرفت تو بگیره من تا جایی که تصمیت به خودت و زندگیمون اسیب نرسونه همراهیت میکنم .

و خیل عذر خواهی میکنم گرمی ایشون و تو رابطه لحاظ کنید . که انشالله در اینده به مشکل نخورید .

احساس میکنم اصلا این پختگی و تجربه ایشون این رابطه رو پایدار وسالم نگهداشته

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز