2789

من ۲۴سالمه اون ۲۷

کلا ازدواجیه و این اصرارش صرفا از روی عشقش نیست میخواد تشکیل خانواده بده

من دوستش دارم ولی چندتا مسئله هست که ذهنمو درگیر کرده اینکه به نظر ادم عصبی میاد

مثلا یک شب همکلاسی دانشگاهم که دختره بهم پیام داده بود و داشتم باهاش چت میکردم این اقا همش میپرسید داری چیکار میکنی چرا دیر سین میزنی منم خواستم واکنششو ببینم دیدم وویس فرستاده داره از حرص و عصبانیت میترکه و صداش پر از حرصه که داری چیکار میکنی😐

به گفته خودش خیلی هم سر حجاب حساسه ولی تا اینجا خیلی بهم گیر نداده حس من میگه چون هنوز جدی نشدیم چیزی نمیگه

و من اوایل اشنایی عکسشو به دوستم نشون دادم

دوستم خیلی از ظاهرش ایراد گرفت و گفت تو لیاقتت بیشتره

من چهرشو دوست دارم ولی از اونجایی که وقتی عاشق میشم خیلی خنگ میشم سر این حرف دوستم به فکر رفتم که نکنه به هم نمیایم

اینم بگم از نظر ظاهر من واقعا هیکل خوبی دارم ولی اون شکم داره یعنی حرف دوستم خیلی هم بی ربط نبود😐😂

چیکار کنم خانما گیجم الان

نر های سایت درخواست دوستی ندن و در تاپیکام مشارکت نکنند🥰🙏🏻

چه قدر خام در مورد ازدواج فکر کردی

دوستم گفته زشته نکنه به هم نیاییم

فکر کنم عصبیه یه بار ویس داد صداش در حرص بود

همین؟!!

یا کم سن هستی یا ازدواج نمیدونی چه قدر مهمه

دوست داشتن کافی نیست

خواستناونم کافی نیست

چه قدر خام در مورد ازدواج فکر کردی دوستم گفته زشته نکنه به هم نیاییم فکر کنم عصبیه یه بار ویس داد صد ...

وقتی وویس داد نصف شب بود صداش هم از عصبانیت میلرزید ترسیدم حقیقتا😐😂موردهای دیگه ای هم از عصبب بودنش دیدم ولی این مثال الان تو ذهنم بود

و بله متاسفانه ادم دهن بینی هستم

نر های سایت درخواست دوستی ندن و در تاپیکام مشارکت نکنند🥰🙏🏻

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

خوب فکر کن اول ببین دوسش داری و میتونی باهاش بسازی یا هیجانه

از الان بگو بهش پوششم همینیه که هست و اگر با رفیقات میری بیرون یا دوست داری وقتی ازدواج کردی تنها هم بیرون بری هم بهش بگو و کلا براش شخصیت و چیزایی که میخوایی دو اول شفاف بگو که بعدا مشکل پیش نیاد

مشاور هم برو اگر خیلی گیج شدی

خوب فکر کن اول ببین دوسش داری و میتونی باهاش بسازی یا هیجانه از الان بگو بهش پوششم همینیه که هست و ا ...

سلاااممممممم.یه سوالللل

بنظر شما چند وقت بعد از دوره آشنایی، ابراز علاقه طبیعی و واقعیه؟؟؟