2821
2789
عنوان

صبحتون بخیر 😍

53 بازدید | 25 پست

امروز همون شنبه اس، شنبه ای که منتظرش بودیم

نصف خرداد رفت و فقط پانزده روز مونده که بهار ۱۴۰۵ تموم بشه 🌱👀

تو این پانزده روز چه کارایی رو باید تموم کنیم؟! چه کاری این هفته و چه کاری امروز باید انجام بشه که هی عقب میفته؟ 🦥

اگه تازه بیدار شدین که صبح بخیر 😍✨

اگه هم وسطای خوابتونه یا تازه میخواین بخوابین که بخوابین ی چند ساعت دیگه بیدارشین و برین سراغ کارا

نذاریم امروز هم الکی و به بطالت بگذره باشه؟ 🥺

وقتی فردا شب میخوایم بخوابیم از خستگی کار خوابمون ببره که فکر و خیال هم میاد واسمون، به خودمون افتخار کنیم که امروز مفید بودیم و با ی لبخند عمیییق به خواب فرو بریم 😎

روزتون پر از خس و حال خوب و خبرای خوب و زیبایی ✨

دوست داشتین واسه منم دعا کنین دوستای قشنگم ، درحال حاضر به کمک خدا و دعاهای شما خیلی نیاز دارم 🫂💙

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

سلام خانوم خوشگله

صبحت رنگی رنگی🫠🫠🎀

پرنسسعلی های به ظاهر محترم مزاحم نشید وگرنه پرپر میشید🔪🔪 لطفاااا لایک نکنیدددددددددددد🫶😃 لطفااااااااااا تلوخدااا

سلام خانوم خوشگله صبحت رنگی رنگی🫠🫠🎀

صبح تو هم رنگین کمونیییی🌈💅🏻🔥

واسم دعا کنید... ی پشت کنکوری که مادر و پدرش چشم انتظار دکتر شدنش هستن، ان شالله که اون روز همین نزدیکیاست🌱

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

منی ک ۳ روزه نخوابیدم تکلیفم چیه؟😂🥲🤌🏿

با سه روز نخوابیدن چیزی درست شد؟ 🙃

اگه الان نخوابی بعدا بیشتر خوابت نمیبره ها 😂

بگیر بخواب واسه پوستت خوب نیست 💅🏻

صبح تو هم رنگین کمونیییی🌈💅🏻🔥

اوخداا😂🎀💘

پرنسسعلی های به ظاهر محترم مزاحم نشید وگرنه پرپر میشید🔪🔪 لطفاااا لایک نکنیدددددددددددد🫶😃 لطفااااااااااا تلوخدااا

با سه روز نخوابیدن چیزی درست شد؟ 🙃اگه الان نخوابی بعدا بیشتر خوابت نمیبره ها 😂بگیر بخواب واسه پوست ...

هییی چ کنم دست خودم نیس

خودمم از این همه بی خوابی لذت نمیبرم که :)

من تازه میخوام بخوابم

شبت شیک ✨

خوابای خوب ببینی

الانم دیر نیست 😂 هنوز وقت هست

چقدر زیبا 🥹🌱

صبحت بخیر گل دختررر

مرسی از انرژی مثبت و خوبت

امیدوارم به هر چی میخوای و هرچی به صلاحته برسی و روز خیلی خوبی داشته باشی 💖

تاپیک فوق العاده و مفیدی بود ممنون ازت

۱.هیچکی از سیل خوشش نمیاد ؛ ولی همه از نم بارون خوششون میاد پس هیچوقت صدتو برای کسی نزار ✨️ ۲. همه کسانی که به شما نزدیک میشوند شمارا دوست ندارند، بعضی‌ها نمیتوانند از دور شلیک کنند ✨️۳. ‏زنه ارايش ميكنه ميگيد خرابه ؛ زنه ميخنده ميگيد جلفه ؛ زنه تحصيلاتشو ادامه ميده ميگيد حتما كسي نگرفتش ؛ زنه عصباني ميشه ميگيد عادتی ؟ ؛ زنه ساده و بدون ارايشه ميگين به خودش نميرسه ؛ يكي تصادف ميكنه ميگيد رانندش حتما زنه ؛ ميخواي به يه مرد فحش بدي همه فحشا برميگرده به خواهر و مادرش ؛ چتونه؟! ○ هربژی کرد ❤️‍🔥

اش و نون سنگک میچسپهمن بیصبرانه منتظرم خرداد تموم بشه فک کنم بدونی چزا👶🏻🤰🏻😍😅

اوخیییییی خوداااااا🥹🫠🥰

کوشولووووو داره میادددددد

ایشالله به سلامتی و کلی شادی بیاد، حالتون رو حسابیییی خوب تر کنه ☺🔥