2821
2789
عنوان

خانم هایی که بی پولین و خونه و ماشین یا بچه ندارین بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 520 بازدید | 48 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

منم اصلا با همسرم به غیر از مسائل مالی بحث نداریم حسرت زندگی آدمای دارای اطرافمو نمیخورم ولی خب منم ...

آره ما هم اگه مالی مشکل نداشتیم زندگیمون خیلی خوب میشد

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند
من به شخصه اگه وضع مالیمون خوب بود دیگه تو خونه هیچ بحثی وجود نداشت

واقعا همینطوره به نظرم مشکل مالی خیلی درد بزرگیهicon

حال یک دل را اگر کردی خراب، آماده باش          اشک چشم دلشکسته، خانه ویران می کند

ببخشیدا ولی توی اقوام ما چندین مورد هس هم پولدار هم خوشکل هم بچه سالم اصن همه چی تموم .شنیدی میگن دل بی غم در این عالم نباشد؟همش دروغه.اتفاقا دل بی غم هس خوبم هس .ن اینکه ما نداریم ن خداروشکر داریم.ولی یه عده انگار نور چشمی خدا هستن.پدر من حلال خور ترین ادم عالمه هیچوقت یه چیزی ازش ندیدم که بگم این یه مورد مشکل داره.به هیچوجه زندگیش معمولیه مومن نمار شب خون هم هس اهل خمس زکات هم هس.یک کلمه دروغ یا فحش ابدا نشنیدیم ازش مظلوم ترین ساده ترین آدم دنیاس.همین الان داره نمار صبح میخونه.من بهش افتخار میکنما میخام بگم از لحاظ مالی عادیه.