2821
2789
عنوان

ببخشید این سوالو میپرسم ولی بیاید

310 بازدید | 42 پست

اصلا اون سوالی که فکرش رو می کنید نیست و علت عذرم این بود که این وقت شب شاید درست نبود ولی در هر صورت صبح ها سرم شلوغه الان خلوتم

شنیدم میگن برای جذب یک اقا باید حس مردانگی بهش بدید یعنی چجوری دقیقا خانما متاهل و کسایی که میدونید بگید 🩷🤭

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

میخوام صد سال سیاه کسی جذبم نشه 😒

اوکی گلم ولی من میخوام

حتما مردا کنارت بد بودن

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

تشنمه اب برام میگیری

اها یعنی انجوریه نه؟

اینا مگه تستسترونم دارن ک بخواییم بهشون حس مردونگی بدیم

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

لینک گروه مربوط رو بیا پیوی بهت بدم درباره همینه

کجاست؟ روبیکا ؟

نمیشه اینجا بگی دوستان و من استفاده کنیم

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز