2821
2789
عنوان

بنظرتون کار من خیانت به اعتمادشه

232 بازدید | 56 پست

پارتنرم رو اینکه بیدار بمونم حساسه دیگه تهش ۱ باید بخوابم همیشه نه ولی پیش میاد چند ماهی یکبار خوابم نمیبره یا دلم نمیخاد بخابمالکی شب بخیر میگم ولی بیدارم اخه پیش اومده چند بار مثلا ۲ خوابیدم دعوا درست کرده حوصله بحث ندارم ولی عذاب وجدان گرفتم

عه

یکی پیدا شد مشکل منو داشته باشه🤣🤣

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

وا به اون چه ربطی داره؟؟

چه چیزا که نمی شنویم...

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم. پاینده باد ایرانِ کورش؛ ایرانِ فَریان ✨️

دقیقا منم ساعت یک رو برام تعیین کرده

ولی من میام سایت یا بازی میکنم آنلاین نمیشم ک نفهمه بیدارم

عذاب وجدان؟!!!

برا کاری ک دلم میخاد انجام بدم چرا عذاب وجدان اخه

بدترین کاربران سایت ازنظرمن : ۱. به پروفایل و اسم کاربریت گیرمیده  ۲. تاپیک هاتو چک میکنه و وسط بحث، مشکلاتت رو توسرت میکوبه!  ۳. ب استارتر میگه سریع حرفاتو بگو خوابم میاد!!  ۴. نظراتشو بشدت تحمیل میکنه و اصرار داره توی فلان کتاب خونده ک اسمش رو یادش نیست!   ۵. اگ نظرت باهاش موافق نباشه، شروع میکنه به توهین و تحقیر!  ۶. جوری غلط املایی همه رو میگیره انگار اینجا امتحان دیکته‌س و اونم معلم فارسی!  ۷.توی تاپیک‌ش کلی نظر میدی، هیچ اهمیتی نمیده! 

چی بگم اخه دست خودتم نیست سخته، درست کردن تایم خواب زمان بره باید به مرور درستش کنی

شما امکان نداره یه آدم دروغگو رو پیدا کنی که به حرفای کسی اعتماد کنه... یا آدم خیانتکاری که باور کنه طرف مقابل بهش متعهده... اکثر آدمای مهربون هم نمیتونن تصور کنن کسی بتونه بهشون آسیب بزنه... میدونی هر آدمی دنیا و آدماشو همونجوری میبینه که خودش هست!:)

چه خیانتی

ما بیشتر وقتها شب بخیر میگیم بعد من خودمو میزنم به خواب(هرکار میکنم خوابم نمی بره مثل امشب که از ساعت ۱ تلاش کردم بخوابم و نشد) بعدش یواشکی گوشی بازی میکنم یا میام اینجا😂🤭

من ومهران عاشق نی نی م عاشق دوقلو بودنشون یدونه پسر یدونه دخترولی خدابهمون نمیده نمیدونم چرا بازم امید دارم که مامان میشم گاهیم نا امید🥺💔 دعام کنین که من و مهرانم  صاحب دوقلو شیم اونی که دلمون میخواد🙂❤    عمه و خاله شدم حالا وقتشه مامان بشم..پروفم آرزومه🥲                                     💚السلام علیک یا صاحب الزمان (عج) 💚                  
چه خیانتیما بیشتر وقتها شب بخیر میگیم بعد من خودمو میزنم به خواب(هرکار میکنم خوابم نمی بره مثل امشب ...

🤣چه خوب عذاب وجدانم کم شد منم عصریه کاپوچینو خوردم خابم نمیبره