2789

من از همون اول شرط کردم که من بدون دعوت خونتون نمیام توام بدون دعوت نیا، نظرم اینه قرار نیست تو عقد راحتیه خونواده ها رو ازشون بگیریم و اذیتشون کنیم و پلاس شیم هر روز،ولی وقتی خودشون دعوت کنن یعنی از هر لحاظی شرایطشو داشتن، من مادرشوهرم هفته ای یکبار اصولا دعوتم میکنه ولی مامان خودم خیلی وقته همسرمو دعوت نکرده فقط چند شب پیش دلمه درست کرده بود بهش گفت، البته اینم بگم ما ناهار دیر میخوریم و همسرم بعد کارش مثلا دوازده و نیم سفرشونو میندازن که دو سه ساعت بعدش استراحت کنن دوباره برن،بنظرتون به مامانم بگم دعوتش کنه؟آخه خودشم هی میگه دعوت کنم ولی فقط میگه😅شما چجوری بود دوران عقدتون؟

خلاصه که خانمای خوشگل هیچوقت باهم پرابلم ندارن💅🏻😌

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

بدون دعوت خودش میومد یا مادرت زنگ میزد میگفت بیا؟

همسر من کارش دور بود و فقط زمانیکه مرخصی داشت یعنی ماهانه یا هر ۱۵ روز یکبار میتونست بیاد دیدنم وگرنه دیگه نمیتونستیم همدیگه رو ببینیم بنابراین خونواده ام مخالفتی نداشتن

نه ما فقط پاگا دعوت کردیم بعد اون مثلا مادرشوهرم میگفت که بیا حالا تریخ دقیق ندات که هفته ای ی بار فلان مامانمم که کلا غذا درست نمیکرد من خودم همه کارارو میکردم بعد الا دوره عقدمون کلا چندماه بود زیاد طولانی نشد الانم همونجوریه یه وقتا با دعوت میریم یه وقتام همینجوری در حد ی سر زدن

اقایون درخواست ندید.مگه کوری؟ میگم مرد درخاست نده

من ماهی یکبار میرفتم خونشون اون بیشتر شبا میومد

من همون شبا هم خیلی وقته نیومده خونمون یعتی خودم بهش نگفتم چون آخه هفته ای یکبار دعوتم میکنن از شب قبلش میرم فرداشم برمیگردم،بعدم نمیدونم چرا معذبم بیاد خونمون ...حس میکنم کوچیک میشه

نه ما فقط پاگا دعوت کردیم بعد اون مثلا مادرشوهرم میگفت که بیا حالا تریخ دقیق ندات که هفته ای ی بار ف ...

ما هم پاگشا کردیم البته بعد نامزدی اول اونا پاگشا کردن بعد ما،بردیمشون رستوران خیلی مفصل بود همه چی،چهار ماه بعدش که عقد کردیم دیگه اونا دعوت نکردن برا پاگشا ما هم دعوت نکردیم، من اصلا یبارم برا غذا بدون دعوت نرفتم

همسر من کارش دور بود و فقط زمانیکه مرخصی داشت یعنی ماهانه یا هر ۱۵ روز یکبار میتونست بیاد دیدنم وگرن ...

نه منظورم مخالفت نبود، منم مخالفتی ندارن هر روزم بیاد خونمون بمونه ولی خودم دوس ندارم مخصوصا برا غذا بدون دعوت بیاد یا هر شب بیاد خونمون دلم میخواد همیشه یه مرز و حرمتی باشه

چرا؟؟من خیلی دوست داشتم ..مسافرت چقد میرفتیم با هم

شوهر آدم تو دست پایی میشه، ما هر روز پیش همیم،مسافرتو اینام میریم همش با دوستامون دورهمی هستیم منظورم چیز دیگه ای بود، من دوس دارم با احترام دعوت بشه قشنگ جلوش سفره بچینن شرایط پذیرایی مهمون باشه بیاد خونمون، نه که هر روز بیاد هر چی دم دست بود جلوش بزارن