2789

من با یه پسری از فامیل تورابطه بودم یه مدت که بعدش به خاطر شرایط شغلی نشد جرف بزنیم وقراربود جدیش کنه

حالامن یه برادر به شدت حساس وغیرتی دارم که اصلا ازاین پسرخوشش نمیومد از اول ازبچگی

با این پسره درسته حرف نمیزدیم اما تومهمونی و جمع خانوادگی همش دور وبرم بود نگا میکردمیخندید اصلا عالی بود تااینکه خودم پیام دادم که تکلیفمون روشن بشه گفت که به دردهم نمیخوریم ازش که مرسیدم چرا گفت به صلاحمون نیس به نفعمون نیس باهم باشیم گاهی وقتا خیلی چیزا تو زندگی میخوایی که نمیشه باید کناربیایی وقتی چاره ایی نیس

من تازه فهمیدم که داداشم خبرداشته از تابستون که من بااین پسره بودم و میدونه که تازه کات کردم حتی گفت براش پرونده ایی درست کرده (رفیق کله گنده داره) خودمم دیدم لینک وشماره پرونده و اسمشو دیگه نگفت که چیکارکرده اما شغل طرف طوریه که کوچکترین چیز باعث تعلیقش میشه ممکنه تهدیدش کرده باشه که ولم کنه؟ اینم بگم طرف مقابلم ادمی نیس که بگم از شغل و موقعیتش برای من بگذره

مثلاً چه پرونده ای درست کنه !!چه بهونه ای برای به دادگاه مشوندن پسر مردم .خود همون پسره بن راحتی ای خوردن میتونن اعاده حیثیت کنه

من موندم عقلتون سر جایش نیست چیه.دقیق دست میگذارید و کسی که دشمن خونی خانواده دونه

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مثلاً چه پرونده ای درست کنه !!چه بهونه ای برای به دادگاه مشوندن پسر مردم .خود همون پسره بن راحتی ای ...

چیزی که ازکار بیکارشه عزیزم طرفی که پرونده درست کرده بود خیلی مقامش بالاست دقیق کارمیکنه

دشمن خونی نیس

کسی که عاشق باش شغل که چیزی نیست از دنیا میگذره یه لشکرم پیش روش باشه همروکنارمیزنه برای شما که دیگه داداشت بوده مطمئن باش اگه بخاطرچنین دلیلی ولت کرده قطعا عشقی درمیون نبوده رهاکن عزیزم به وقتش بهترینا منتظرته

چیزی که ازکار بیکارشه عزیزم طرفی که پرونده درست کرده بود خیلی مقامش بالاست دقیق کارمیکنهدشمن خونی ...

تا خدا نخواد برگ از درخت نمیاقته .

.آهای با تو حرومزاده م که نمیبینی و نمیخوای ببینی که نوشتم متاهل .من فقطط تو رو یه حرومزاده میدونم ..به شناسنامه ت قناعت نکن برو یه تست دی آن ای بده تا بفهمی که واقعا یه حرومزاده ای .و بابات اونی نیست که اسمش تو شناسنامته 🤣🤣😂😂😏😏اونی که حلال زاده ناموس میدونه چیه ..اما تو حالیت نیست ناموس چیه .چون تو خانواده تون بی ناموسی موج میزنه و عادیه .... من برای آنها کسی بودم که برای خود آرزو داشتم💔💔. عادلانه نیست بی تو سر کنم ؛بی هوای تو